Inlägg

Inlägg som Zefhyros har skrivit i forumet
Av Zefhyros
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xaxa
Detta är en typisk icke-nyhet. Passar bättre på aftonbladet än här på SweClockers.

Eller IDG.se..:P

Av Zefhyros

Jag minns att jag köpte The Orange Box från Steam när dom fortfarande tog betalt i dollar och då var den cirkus 120 SEK billigare än i butik.

Men det där med moms på digitala distribution, det är väl fortfarande ett antal länder i EU som inte har det (inklusive Sverige*med reservation för fel)?

Alltså att man betalar för moms som inte finns som istället går till Steam, även om det är småpotatis jämfört med skiftet från $ till € som nu har gjort att jag nästan aldrig köper spel på Steam längre men istället köper gamla godingar billigt på GOG.

Edit: kikade på Skatteverkets hemsida och det räknas som en tjänst, alltså är det momspliktigt men det är inte köparens ansvar att kolla att den man handlar har bakat in svensk moms utan säljarens.

Av Zefhyros
Citat:

Ursprungligen inskrivet av prozzac
/../på våran lokala datorbutik (i Malå!!!) /../

Ex-Malåbo här!

/off-topic

Av Zefhyros

Halvt offtopic kanske:
Lät konstigt att inte Mackie skulle ha någon slags GUI (som typ Delta Control Panel med M-Audio's kort) då vet jag då det iallafall till nästa ljudkortsinköp.

Av Zefhyros

Men har du inte något slags GUI där du kan låsa bitraten på ljudkortet?

Och vad har du för ljudkort?

Av Zefhyros

Möjlig lösning: Ni som missbrukade erbjudandet, betala våra.:P

Av Zefhyros

tackar och bockar!

Edit: Sheisse, funkar ej med Fallout 3.
Är max gränsen för idag redan slut eller?

Av Zefhyros

ruggigt snyggt.:)

Av Zefhyros

Också född 87.

Oj oj oj vilka minnen.
Själv var det mest 8-bitars som gällde (förutom mina kusiners bärbara som vägde ton där man satt och spelade WAR och Keen på svartvit skärm) innan man fick en gammal Victor av några bekanta med hela 1,2mb hd (95'). Senare någon gång kring 96' fick jag en P1:a (75mhz 16mb ram och 813mb hd) av min farbror (Tror att det var ungefär samtidigt som 133 och 166'orna var populära) och den satt jag på ända tills något år efter millenieskiftet då jag fick en gammal volvo dator (En PII med 233 mhz med 96mb ram och 3,2 hd senare uppskrämd till hela 266 mhz och 352mb ram!) av en bekant och den har jag även lyckats varva Vice City med trots att laggade av bara h-vete..:P
Lite senare fick jag tag på en P3 500mhz och den satt jag på tills 06' då jag köpte en Athlon XP2000+ av en kompis och det är det den burken som jag sitter vid nu.