Inlägg

Inlägg som Toye666 har skrivit i forumet
Av Toye666
Skrivet av XfanX:

Den thermalright funkar inte på gtx 580!

Enligt deras hemsida gör den det.

Av Toye666

Genomflöde har jag fixat.

Hur svårt är det att montera, bara att skruva av det gamla och på det nya eller? Elelr behöver man plugga på och läsa i forum?

Av Toye666

Eftermarknadskylare GTX 580

Är lite sugen på en tyst kylare till mitt Gainward GTX 580. Är inte intresserad av att klocka kortet nått större, vill helst ha det ganska tyst.

Min klock är på:

Core V 1075mV
Core clock 850MHz
Shader clock 1700MHz
Memory clock 2010MHz

Och har inte ändrat tempen nämvärt, ligger förtfarande på ca 77-79 grader i BF3, samma som original. Men fläktarna ligger på 2700 rpm och låter en del.

Jag har hittat två st kylare Thermalright Shaman och Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus. Shamanen verkar ju inte ha nån Vrm kylning, vet inte om det behövs? Finns det nån mer kylare jag borde titta på?

Men vad tror ni är det värt att betala 600 kr för att mecka bort garantin på min dyraste datorkomponent och kommer kortet bli tillräckligt tyst, dvs. värt 600kr?

Av Toye666

Du behöver över 3500W för att blåsa ut en 16A propp.

Av Toye666
Skrivet av lakej:

Har nu testat spelet och säger: flopp (metro) cod 4 i ny förpackning.

Bc2 i ny förpackning.

Men varför kör du inte Caspian border?

Av Toye666

Tycker att destruction i bf3 funkar bättre. Det var väl nytt och häftigt när bc2 kom och så tog dom i lite väl mycket. Skjuter man en rpg på en stenvägg irl så blir det bara ett hål, hela väggen förstörs inte.

Av Toye666

Det är dags för nya konsoller, spelet ser ju efterblivet ut på PS3 - Bazaar. Kan ju vara youtube filmen men allt ser lite för sterilt ut och rent ut. Inte mycket ljus och skuggor heller.

Bazaar måste ju finnas för att sno åt sig COD folket. MEn det kan bli ett fint avbrott från conquest att rusha runt på.

Det jag reagerade på är att han sa att OP Firestorm var en av dom större banorna, den var ju inte alls stor. Allt var ju ihoptryckt i mitten.
Ta en karta som Dragon valley, den har 10 flaggor att ta. Det är ju hälften så många i dom nya kartorna dom har visat upp. JAg är nog lite orolig, även om Caspian border är jäkligt rolig...

Av Toye666

Lagar middagen, sen blir det att äta och kolla på panelen!

Av Toye666
Skrivet av Mr bowen:

Bland det tråkigare jag gjort. Kan förstå gamla battlefield fans. men en bana där man knapt får några kills. hallå hur ska man kunna låsa upp alla vapen om man får 10 kills på en match som tar 20 min o spela.......
Får bli att lira cod tills mwf 3 kommer!!!

Man låser ju inte upp vapnen med kills utan poäng.

Man kan slänga medkits och ammo till lagkamrater, kallas teamplay... Dvs. det som gör Battlefield roligt.

Edit:
Hehe, många svar på den frågan

Av Toye666

När får ni in Scythe Kaze Master Pro 5.25"?

Den är slut på alla butiker som prisjakt har

Av Toye666

Är det bara jag som inte kan invertera musen på heli och flygplan, eller har alla det så?

Av Toye666

Tycker nog dom kunde bytt till en annan map efter halva tiden. När jag körde Red Orchestra betan så fick man två nya maps varannan dag eller så, dom bytte alltså ut mot två nya.

Dom förstör ju Operation Metro, ingen vill ju spela den på ett halvår eller så.

Av Toye666
Skrivet av Anguzz:

Stäng av Upnp i din router.

Funkar inte för mig heller. Verkar mest vara ett lotteri om jag kommer in eller inte.

Av Toye666

Det finns faktiskt smidiga Ide kablar. Men kanske dumt att köpa en kabel för 100 kr när man kan köpa en ny dvd för 200 kr och använda en kabel man redan har fått med moderkortet, eller kanske följer med dvd:n.

Av Toye666

Köp inte mutant, köpte ett steg+baslåda till bilen en gång och det var det sämsta ljudet jag har hört. Jag hade köpt nån vanligt billigt sony/jvc/kenwood istället för kina grejor som ser "fräcka" ut med massa funktioner. Dessutom kan du se att denna på netonnet har exakt samma display, dvs gjorda i samma kina fabrik. Tittar du noga sitter knapparna på stereon på samma ställe, bara lite olika design.
Att köpa den mutant stereon för 900 kr är inte så smart. Köp hellre den på nettonnet i så fall.
Är det billigt så kan man ju ha överseende med kvaliteten!

Av Toye666

Köper man billiga högtalare på tex. stylingbutiken så får man inte alla parametrarna man måste ha när man ska räkna ut hur stor lådan ska vara.

Sen kan du inte sätta förstärkaren i en liten låda för 8" basar, den kommer bli överhettad, i alla fall om du ska ha bil-slutsteg.

Av Toye666

Kan det inte vara en bra idé att gå upp till 600-650watt om man blir sugen på att köra SLI i framtiden?

Av Toye666
Skrivet av Mr. Prudo:

Bara jag som har problem med att komma in på NÅGON server? Inte kunnat lira på hela dagen typ.. Får connection reset eller dylikt varje gång jag försöker. Har kunnat lira alla andra dagar på betan och har inte ändrat något i router etc.

Samma för mig har inte kommit in på en server dom senaste två dagarna nu. Får bara connection lost eller att servern är full hela tiden.

Dessutom så kör jag med ganska annorlunda keys än original kontrollerna så när man väl är inne och spelar så är det som att styra en elefant. Fattar inte varför man inte kan mappa om kontrollerna...

Men det är bara knappt 4 veckor kvar tills man kan spela conquest på riktigt igen!

Av Toye666

Battlefield 1942 hemsida

Fileplanet har patchen

Av Toye666

Formatera och lägg in Windows igen? Man fyller ju alltid upp datorn med en massa onödig skit som slöar ner den.

Har en 10" netbook som jag bara använder som plotter till båten och surfar kollar på film när jag reser, den är lika snabb som den var som ny. Och det är ju inte nån monster dator precis...