I en hotellsvit har det Los Angeles-baserade företaget NZXT visat upp kommande chassin, tillbehör och nätdelar för sina distributörer och nyfikna journalister. Likt konkurrenterna sker tillverkningen av företagets produkter i Taiwan eller Kina. Då flera av produkterna fortfarande var i ett mycket tidigt utvecklingsskede var det i regel fotoförbud, men SweClockers tilläts bland annat fånga en helt ny serie nätdelar samt det kommande chassit Phantom på bild.

Den nya nätdelsserien har mycket imponerande specifikationer, och lär komma att kosta därefter. Serien innehållet nätdelar från 550 W effekt ända upp till 750 W och 850 W. Samtliga modeller är 80 Plus Gold-certifierade, vilket garanterar 90 procents verkningsgrad vid 50 procents belastning. Det är fortsatt mycket ovanligt för nätdelar kring 550 W. Andra gemensamma egenskaper är ett vitt yttre, en 135 mm-fläkt, ensam 12V-lina och modulära kablar.

Datorchassit Phantom har en udda asymmetrisk design på utsidan. Fotografering av insidan var tyvärr inte tillåtet, men det fanns gott om plats för både moderkort (stöd för E-ATX), hårddiskar och fläktar. I ett av utställningsexemplaren var en vattenkylning installerad i takets insida. Modellen kommer i tre olika färger: svart, röd och vit. Nätdelen monteras i botten. Bland finesserna finns en ordenligt integrerad fläktkontroll i taket. Modellen kommer att skeppas till Sverige senare i år, men priset är ännu okänt.

Sist men inte minst visades även en avancerad fläktkontroll upp. Modellen övervakar även temperaturer med hjälp av medföljande temperaturprober. Den externa tryckkänsliga skärmen kopplas via en kabel till ett kretskort som monteras i en PCI-plats. Man kan välja både mellan manuell fläktkontroll eller temperaturreglerad. Pris, namn och tillgänglighet är ännu okänt.