J&W Technology heter ett kinesiskt företag som främst verkar i Asien, men på senare tid även hittat en marknad i Europa. Senast ut från tillverkarens fabriker är moderkortet Minix 890GX-USB3.

Modellen bygger på kretskombinationen AMD 890GX/SB850 och är i Mini ITX-storlek med plats för AMD AM3, det vill säga processorer i Phenom II-serien. Grafiken handhas av ett integrerat Radeon HD 4290 med 128 MB dedikerat DDR3-minne (Sideport).

Styrkretsens grafikdel ger stöd för DirectX 10.1, UVD2, acceleration av Blu-ray-video samt utgångarna DVI, VGA och HDMI. Minix har även plats för PCI Express 2.0 x16 för den som inte nöjer sig med den inbyggda grafiken. Moderkortet har även plats för två kompakta minnesmoduler av typen SO DIMM.

J&W har fler finesser i skjortärmen. Allra mest glänser USB 3.0 och SATA 6,0, men det finns även dubbla gigabitnätverk och 7.1-ljud. Dessutom inkluderas funktionen Just Unlock Core som kan låsa upp kärnor i vissa av AMD:s processorer.

Tråkigt nog har J&W ingen närvaro i norden att tala om och det är högst osäkert om det nya moderkortet dyker upp i svenska butiker.