Alla sanna entusiaster har hört talas om datorfestivalen Dreamhack, som anordnas två gånger om året på Elmia i Jönköping. Evenemanget samlar eliten inom datorspels- och hårdvaruscenen i ett rekordslående maraton där tusentals datorer kopplas samman i ett enormt nätverk.

SweClockers samarbetar med Asus, Intel och Microsoft för att göra årets kanske mest påkostade tävling en möjlighet för alla läsare. Det handlar dock inte om någon vanlig prisutdelning, utan en upplevelse som kommer att hänga med livet ut.

Vinnaren ska nämligen inte bara delta i evenemanget, utan också blogga för SweClockers.com direkt ifrån årets mest påkostade datormässa. I en speciellt utformad forumdel är uppdraget att hålla SweClockers läsare underrättade om vad som egentligen händer på datorfestivalen som är omnämnd i Guiness Rekordbok.

Det stannar dock inte bara vid biljetter och resa. Som tack för hjälpen förses vinnaren med en hel godispåse innehållandes hårdvara och mjukvara som heter duga. I påsen finns det påkostade moderkortet Asus P5Q Premium tillsammans med Intels fyrkärniga processor Core 2 Quad Q9450 och en licens av Microsofts senaste operativsystem Windows Vista Ultimate.

Andra och tredjepristagarna missar visserligen upplevelsen, men får ändå en hel del godsaker som plåster på såren. Det andra priset består av moderkortet Asus P5Q Premium, processorn Intel Core 2 Quad Q9450 och en licens av Windows Vista Ultimate. Tredje pris utgörs av ytterligare en licens av Windows Vista Ultimate.

Nu till det roliga. För att få fram den absolut mest lämpliga kandidaten gäller det att skriva en enkel artikel som bevisar färdigheterna i att rapportera från ett evenemang av Dreamhacks dignitet. Med maximalt 300 ord ska deltagarna beskriva en rolig händelse i livet, en resa eller någon annan upplevelse som visar prov på berättartalang och en känsla för språket.

SweClockers, Asus, Intel och Microsoft önskar alla deltagare lycka till. Glöm inte att ta ledigt den 27 till 30 november, för då smäller det!

Tävlingen finns här!