dedikerad emulatorburk

här kommer då äntligen bygget som jag hållit på med runt 3 veckor och som jag pratar om i denna tråden. http://sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&postid=8494563...

vill också uppmärksamma om att den är verkligen bladgrön i verkligheten, vet inte varför ixus75:an fick sådana bleka grönfärger.

sen kommentarer klarar jag, både konstruktiva och andra. kommentera gärna med vidare utveckling. kan tillägga att jag ska ta upp hål för 2-4 st till usbportar, då det bara är 2 externa. måsta tigga till mig några portar av dlapinb... sen ska jag även göra en större startknapp när jobbet börjar om, då jag kommer åt en större borr. sen ska jag beskriva mer i detalj vad jag kör på den och hur.

usb som ska användas;
blåtand
handkontroll
trådlöst nät
2 lediga för ev mus,tangentbord och minneskort vid felsök eller större ändringar.

klarar diablo2 utan problem och även trackmania nations på lägsta med runt 30fps. inga problem som sagt med varken emulatorer eller film sist jag pröva. har kvar en stor del inställningar i samband med emulatorn som ska komma som frontend där man väljer nes, snes eller n64 och konfigureringen med att styra allt med handkontroll bara.

tack för hjälp och ideer!