#podcast

Podcast 37: "AMD Radeon R9 Fury X"

Med AMD:s lansering av flaggskeppet Radeon R9 Fury X färskt i minnet sätter sig Emil och Jonas ner framför mikrofonerna för att sammanfatta sina tankar kring det nya grafikkortet.

Podcast 36: "Tankar om Crossfire och SLI"

Dubbla grafikkort ger ofta en rejäl prestandaskjuts, men ökar samtidigt risken för problem. Emil och Jonas diskuterar konceptet i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast.

Podcast 35: "Geforce GTX Titan X"

Med lanseringen av Geforce GTX Titan X i ryggen sammanfattar Emil och Jonas de senaste veckornas intensiva grafikkortstestande i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast.

Podcast 34: "Det handlar om E3"

Efter spelmässan E3 tar Emil och Jonas tillfället i akt att gå igenom nyheterna på spelfronten, inte minst från jättarna Sony, Microsoft och Nintendo.

Podcast 33: "Spelspecial" (Raven cc, moderator)

Redaktionen bjuder in moderatorn och SpelClockers-profilen Kenneth "Raven cc" till studion. Diskussionen handlar framför allt om spel, men sidospår leder till bland annat tidszoner och lagom hårlängd.

Podcast 32: "Hells System"

Emil, Jonas och Jacob samlar krafterna och väcker SweClockers podcast till liv med en härlig blandning diskussionsämnen – från solsystem till överklockning.

Podcast 31: "Årets hobbit"

Emil och Jonas avrundar arbetet inför julhelgen med en efterlängtad podcast. På den lätt oplanerade agendan hamnar allt från Tolkiens böcker till årets bästa spel och prylar.

Podcast 30: "Skåningen"

SweClockers podcast gästas av Gigabytes svenska representant Rasmus Persson, som på bred skånska diskuterar alltifrån färgglada moderkort och udda isländska maträtter till gigantiska telefoner.

Podcast 29: "Frågestund i etern"

Fritt fram för frågor via sociala medier är temat i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. Jacob, Jonas och Emil gör sitt bästa för att ge svar på funderingar runt allt mellan himmel och jord.

Podcast 28: "Windows 8 i fokus"

Med semestern i backspegeln greppar Emil och Jacob mikrofonerna för ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. På agendan hamnar framför allt Windows 8 och hur operativsystemet står sig snart tio månader efter lansering.

Podcast 27: "Sommarspecial"

Med semestern runt hörnet greppar Jonas och Emil mikrofonerna för ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. Det handlar om årets sommardator, surfplattor och 4K-skärmar.

Podcast 26: "Teknikredo för semestern"

Sommaren har anlänt och med det är det hög tid att planera inför semestern. Redaktionens Emil Åkered sitter ned med Ida Lindkvist och diskuterar vilka teknikprylar som åker ned i kappsäcken.

Frågelådan: Coil whine, mebibyte och ljudkort

I ett nytt avsnitt av frågelådan diskuteras allt ifrån irriterade elektronikbrus till integrerad grafik och hörlursförstärkare, givetvis kryddat med egna tankar och erfarenheter.

Podcast 24: Counter-Strike och e-sport med Emil "HeatoN" Christensen

Ingen mindre än CS-legenden Emil Christensen gästar SweClockers Podcast och berättar om e-sport och speltävlande på hög nivå.

Podcast 23: "Hur funkar det?" (Karl Emil Nikka, Kjell & Company)

Redaktionen stämmer träff med Karl Emil Nikka, redaktör och huvudförfattare av teknikboken "Hur funkar det?". Det handlar om ämnen som nätverk, mobiltelefoner och operativsystem.