ad.jpg

Det händer mycket på SweClockers och trevligt nog kan vi se tillbaka på ett fartfyllt år. Numera räknar vi in över 250 000 unika webbläsare i veckan, vilket innebär att vi är Sveriges och troligtvis även Nordens största enskilda IT-publikation – alla kategorier.

Att många trivs på SweClockers ger en del fördelaktiga effekter. Sedan 2009 rankas vi bland de mest inflytelserika medierna i världen när det kommer till datorer och datorkomponenter. Vi har möjlighet att vara med på alla viktiga produktlanseringar och vara tidigt ute med tester, nu senast med Radeon HD 7970, där SweClockers faktiskt var ensamma i Sverige med en recension redan på lanseringsdagen.

Under 2012 fortsätter satsningen på videoinslag och recensioner. Emil och Jonas håller hus varannan vecka i Fredagspanelen och laddar även upp med nya avsnitt av Frågelådan. I januari är det dags för rykande färska videoreportage direkt ifrån CES 2012 i Las Vegas, därefter går skutan till tyska Cebit och kanske även Computex i Taiwan. Som alltid siktar vi på att täcka in alla viktiga händelser.

Utvecklingen av mjukvaran bakom SweClockers avstannar inte. Efter lanseringen av version 5.0 har vi fokuserat på att finslipa funktionerna, rätta till buggar och se till att saker och ting flyter på även med tusentals användare inloggade samtidigt. I somras introducerades dessutom en skräddarsydd webbplats för mobiltelefoner.

Nästa år går startskottet för utvecklingen av nästa version av SweClockers, och i vanlig ordning handlar det inte bara om att fräscha upp designen. Denna gång är det dags för en total omskrivning av forummjukvaran med mängder av nya finesser, men mer om detta vid ett senare tillfälle.

IMG_7427.jpg

Under det gångna året har SweClockers publicerat över 1 500 nyhetsartiklar och testat mer än 200 produkter. Forumet har växt med 23 000 medlemmar och medlemsantalet tickar nu mot 190 000. Samtidigt har det skrivits 1,12 miljoner inlägg, skapats cirka 100 000 trådar och laddats upp 1 600 nya gallerier.

Inget av detta skulle vara möjligt utan alla fantastiska medlemmar. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa mötesplats för alla som brinner för datorer och hårdvara, och nästa år höjer vi ribban ytterligare.

Ett riktigt gott nytt år önskar SweClockers!