Nya trailers och video

Här följer en rad noterbara trailers och videor som släpps under veckan. Både för större projekt, såväl som en del som kanske flugit under radarn.

Dishonored Developer Documentary Part 4 – End Game

Fjärde delen i Bethesdas och Arkane Studios dokumentärserie rörande deras kommande spel Dishonored. Denna gång tar de oss med på resan från att endast ha ett artistiskt koncept till att ha ett färdigt verk som snart kan avnjutas av allmänheten. Spelet släpps den 12 oktober.

Crysis 3 Sizzle "TGS 2012 Trailer"

En kortare trailer med nytt material från kommande Crysis 3 visas inför årets upplaga av Tokyo Game Show, som går av stapeln nu i helgen.

Metal Gear Rising Revengeance – TGS 2012 Trailer

Avstickaren i Metal Gear-serien, Rising Revengence, fokuserar på ninjan Raiden, som glänser med fantastiska svärdskonster. Även denna trailer släpps inför TGS 2012 och spelet väntas dyka upp på butikshyllorna den 21 februari 2013.

Injustice: Gods Among Us – Tokyo Game Show Trailer

En sista trailer inför Tokyo Games Show. Injustice: Gods Among Us är ett kommande slagsmålsspel baserat på DC Comics superhjälteuniversum. Bakom kulisserna står Nether Realm Studios, med bland annat skaparna av Mortal Kombat. Spelet släpps någon gång 2013.

Skywind wandering around Ald'ruhn

Skywind, ett ambitiöst projekt med målet att återskapa spelet The Elder Scrolls III: Morrowind i TES V: Skyrims något modernare motor. En längre och mer ingående artikel finns att läsa hos PC Gamer.

Overgrowth Alpha 192 changes - Wolfire Games

Sist men inte minst, Overgrowth, den spirituella uppföljaren till spelet Lugaru. Spelet befinner sig för nuvarande i alpha-stadie. Men det går att få tillgång till nämnda alpha genom att förhandsboka spelet. Projektet är ambitiöst och verkligen värt att hålla ett öga på, men än så länge finns inget släppdatum.