Kritiken är massiv mot de svenska teleoperatörerna och dess tjänst Wywallet, som numera är ett krav för SMS-betalningar. Tjänsten fungerar tidvis dåligt och många är missnöjda med betalningsalternativen, inte minst eftersom extra avgifter kan tillkomma.

Inte heller SweClockers är förskonade utan måste tampas med problematiken i marknadsavdelningen, som än så länge endast fungerar med SMS-betalningar. För att inte lämna medlemmarna i sticket erbjuds nu gratis annonser veckan ut.

SweClockers chefredaktör Andreas Dimestam kommenterar:

Vi är smärtsamt medvetna om att många medlemmar ogillar Wywallet, som är en ovanligt ondskefull tjänst, och undersöker möjligheterna att införa andra betalningsalternativ. Som plåster på såren kör vi gratis annonser veckan ut så att alla kan tömma gömmorna i SweClockers marknad.

Ange rabattkoden whywywallet för att aktivera annonsen gratis (sista steget). Observera att du måste ha varit medlem i minst tre månader för att kunna sätta ut en annons och att det tar några minuter innan huvudlistan uppdateras. Erbjudandet gäller fram till måndagen den 11 mars klockan 12:00.