Ett av huvudnumrena med Nvidias spelkonsol Shield är möjligheten att med enkla handgrepp strömma spel från en PC med Geforce-grafik. Tanken är att öppna upp för portabel underhållning med titlar normalt förpassade till kraftfulla gamingsystem. Bild och ljud överförs till spelkonsolen, samtidigt som kommandon från den inbyggda handkontrollen skickas åt motsatta hållet.

Förutom spelkonsolen i sig krävs dock stöd i grafikkortets drivrutiner, något som nu levereras på bred front tillsammans med Geforce 326.80 beta. Övriga systemkrav är bland annat ett Geforce GTX 650 eller bättre, 4 GB RAM samt en Intel Core i3-2100 eller AMD Athlon II X4 630. Operativsystemen som stöds är Windows 7 eller Windows 8, och att strömma spel till Shield fungerar i dagsläget endast för stationära datorer.

Andra nyheter i drivrutinspaketet är bland annat förbättrat stöd för skärmar med 4K-upplösning, nya SLI-profiler samt extra prestanda i titlar som Dirt: Showdown och Tomb Raider. Geforce 326.80 beta fungerar med Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1. Fullständig ändringslogg och nedladdningslänkar finns på Nvidias webbplats.