Speldatorer för vardagsrummet är en av årets hetaste trender och en långkörare inom kategorin är Silverstone, som i en tävling på SweClockers efterfrågade en slogan för det krympta chassit Fortress FTZ01. Nu har det blivit dags för juryn att kora fem medlemmar till vinnare!

silverstone_0000_4710007221907.PT03.jpg
silverstone_0001_4710007220689.PT08.jpg
silverstone_0003_Background.jpg
silverstone_0002_SilverStone Key-Light_Bottle Opener.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Vinst

Slogan

1

iops

Silverstone Fortress SST-FTZ01B

Bygg litet, tänk stort.

2

heffaklumpmamma

Silverstone SST-SX500-LG

Glöm platsbrist, glöm begränsningar!

3

Mortel

Silverstone datorväska och ficklampa

Konsol? Bygg din egen i varken dur eller moll. Med tysta komponenter, ITX och prestandakoll så spelar systemkrav till dina spel ingen roll.

4

MaxWarp

Silverstone datorväska och ficklampa

En fästning – i allt utom storleken

5

SuperSunken

Silverstone datorväska och ficklampa

Kompromissa med storleken, inte med prestandan.

Med ett kort och koncist bidrag sammanfattar medlemmen iops själva essensen av Silverstones Fortress FTZ01 och kammar därför hem första platsen. Det här följs upp av ett bidrag från heffaklumpmamma, som glömmer bort begränsningarna som vanligtvis förknippas med små datorlådor.

Med en tydlig gliring mot spelkonsolerna kammar Mortel hem en tredje plats, tätt följd av MaxWarp och SuperSunken med en fjärde respektive femte plats. Dessa medlemmar belönas med en datorväska och ficklampa från Silverstone. Ett stort grattis önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.