Knappt har de första julklapparna öppnats innan det är dags för den stora mellandagsrean. Från julhelgen ända fram till det nya året fylls nätet med mängder av erbjudanden. I vanlig ordning står SweClockers medlemmar redo att hugga de bästa fynden, givetvis på temat datorer, teknik och hemelektronik.

Redan på onsdagen den 23 december går startskottet för årets mellandagsrea. Shoppingsugna teknikfantaster kan tipsa varandra om förmånliga erbjudanden i den populära fyndtråden. Precis som tidigare snappar forumsystemet upp tipsen som inkommer (följ bara mallen ...) och samlar dessa i en lättöverskådlig lista på SweClockers skräddarsydda fyndsida. Nu börjar nedräkningen!

Rea året ut

Namnet till trots inleder många butiker den årliga mellandagsrean redan vid julafton, juldagen eller annandag jul. Kampanjer och erbjudanden trillar in ända fram till januari, men exakt under vilka datum mellandagsrean pågår är upp till varje enskild butik eller kedja att besluta om.

Traditionen omfattar även butiker och e-handlare på internet, som ofta är igång tidigare är sina fysiska motsvarigheter. Det resulterar i att näthandeln får ett ordentligt uppsving, mycket tack vare mängder av prissänkningar på datorer, tv-apparater, hemelektronik, spel, kläder, film och böcker.