För drygt ett år sedan visade Corsair upp sina första modeller av vardagsrumsfokuserade chassit Bulldog tillsammans Lapdog, där den sistnämnda möjliggör användning av mus och tangentbord i soffan. Ett år senare är bolaget nu redo och visar därmed upp de skarpa modellerna.

HTPC-chassit Bulldog fick se en del ändringar från förra året, mest synligt på frontpanelen som har bytts ut från aluminium till en högblank plastpanel. I dagsläget kommer den finnas i två olika paket, ett som innehåller nätaggregat, moderkort och deras lågprofilvattenkylare men även ett paket utan moderkort.

Även Lapdog har fått sig en del ändring som bland annat innebär att den numera klarar fullstora tangentbord och är då anpassad för både K65 och K70. Utöver det så har musplattan blivit tilldelad större yta från tidigare design och bibehåller sin hårda konstruktion.

I dagsläget finns Lapdog redan vissa svenska återförsäljare till ett pris runt 1 300 kronor, och behöver då komplettera med tangentbord och valfri mus. Däremot kommer Bulldog dröja mot årets fjärde kvartal innan den når svenska butiker. De amerikanska priserna är satta till 399 USD för versionen med moderkort, medan den andra varianten kostar 299 USD.

► Läs alla artiklar från #computex-2016