Efter att ha tagit ett par extra varv förbi ritbordet, med tillhörande uppskjutna lanseringsdatum, sjösattes slutligen Corsairs vardagsrumschassi Bulldog under förra årets Computex-mässa. Till CES 2017 passar företaget på att uppdatera modellen och rätta till vissa tillkortakommanden med det ursprungliga chassit.

Bulldog 2.0 bestyckas först och främst med ett nytt skräddarsytt moderkort från MSI med styrkretsen Z270 för att bättre matcha Intels nylanserade Kaby Lake-processorer.

Därtill kastar företaget ut sin radialfläktsbaserade kyllösning Hydro H5 SF till fördel för en tystare vattenkylningslösning. Denna går under namnet Hydro H6 SF och baseras istället kring en mer traditionell radiatorlösning med en 92 mm-fläkt ur företagets ML-serie.

Sist men inte minst skickar företaget med täckplåtar för fläktintaget som sitter i chassits botten för att låta användaren styra luftflödet i modellen.

Bulldog 2.0 väntas lanseras under årets första hälft med en en rekommenderad prislapp på 399 EUR. I paketet medföljer chassit, ett SF600-nätaggregat på 600 W, moderkortet samt vattenkylningspaketet. Denna gång ska modellen även lanseras för den nordiska länderna.

► Läs alla artiklar från #ces-2017