Efter att SweClockers testpilot Kalle "Flamso" Nilsson testat AOC:s spelskärm Agon AG322QCX arrangerades en tävling för medlemmarna, som fick i uppgift att med inslag av humor ta fram en extrafunktion för den "perfekta gamingskärmen". Nu har juryn utsett en vinnare som gillar att vika saker.

tävling_aoc.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

Hazelberg

Förutom det givna (dvs 32" 8k OLED med HDR, 240 Hz och Freesync) skulle min perfekta gamingskärm snabbt och enkelt gå att vika ihop till en VR-hjälm. När världen runtomkring blir för mycket skulle det då bara vara att dra sig in i sitt lilla futuristiska sköldpaddeskal, och fortsätta med de episka äventyren.

Vinnaren i tävlingen är Hazelberg, som förutom slentrianmässigt önsketänkande om 8K UHD med HDR, 240 Hz och AMD Freesync på 32 tum vill kunna vika ihop skärmen till ett VR-headset. För detta bidrag vinner han AOC Agon AG322QCX med en Freesync-begåvad MVA-panel i upp till 144 Hz samt 2 560 x 1 440 pixlar. Ett stort grattis önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.