Från klassiska spelmelodier som The Last Ninja, Super Mario Bros och Zelda till moderna atmosfäriska toner och storslagna orkestrar i Skyrim, The Witcher 3 och Battlefield. Spelvärlden är fylld av mästerliga musikaliska verk som hänger kvar i våra minnen långt efter att vi stängt av datorn eller spelkonsolen.

Det råder med andra ord ingen brist på spelmusik som har nått kultstatus och som förtjänar att hyllas. I veckans helgsnack efterlyser vi just dina favoriter inom spelmusik. Berätta om spelet, dess soundtrack och varför du tycker att musiken är fantastiskt – och spana in tipsen från medlemmarna i forumet. Vi vill höra allt! ♫

Moderskeppet – Kryssningen för dig som älskar spel, teknik och nördkultur

Den 12 oktober intar vi Viking Cinderella och fyller HELA fartyget med massvis av godsaker för dig som älskar spel, teknik och nördkultur. Ombord på kryssningen väntar nämligen en lång kavalkad av utställare, tävlingar, aktiviteter och artister.

Spelmusikföreningen Syntax Error tillsammans med artisterna Instant Remedy och Chipzel tar över den lyxiga klubbvåningen Étage och fyller dansgolvet med klassiska spelmelodier och magiska soundtracks ända in på småtimmarna. Njut av den sköna atmosfären och musiken från dina favoritspel. Boka nu till Early Bird-pris!

Läs mer och boka