För ett tag sedan genomförde Komplett.se en stor undersökning på SweClockers om entusiasternas upplevelse av svenska datorbutiker. Nu är det dags att uppdatera resultaten och se om det skett några förändringar när det kommer till vad som egentligen väger tyngst när det är dags att klicka hem nästa uppgradering.

Enkäten är anonym och består av ett tiotal flervalsfrågor samt ett par bredare fritextfrågor. Det går att hoppa över delar av undersökningen och du kan, givetvis helt frivilligt, även bifoga kontaktuppgifter om du är villig att svara på följdfrågor eller bistå med fler synpunkter och erfarenheter.

Syftet med undersökningen är att skapa förståelse för vad SweClockers anser om svenska datorbutiker i stort och inte minst dra slutsatser om vad Komplett.se bör arbeta med att förbättra. Missa inte en ypperlig chans att vara med och påverka!

Till undersökningen!


Sponsras av Komplett.se

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett.se som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.