Externa grafikkort till laptop frågor

Permalänk
Medlem

Externa grafikkort till laptop frågor

Hej, jag har ingen som helst kännedom om hur denna tekonolgin fungerar. Mitt problem är att jag behöver ett grafikkort med dual-link DVI uttag till så att jag kan köra triplehead2go då det verkar vara svårt att få tag på en omvandlare som gör jobet.

Om det går att få tag på grafikkort till laptops som är lite nyare så kanske detta skulle kunne vara en lösning kombinerat med ett nytt ATI kort som stöjder eyefinity, planen är att fixa 3 skärmar utöver laptopen.

Hör av er tack : )

Permalänk
Medlem

Det finns 2 tillverkare som jag känner till som använder sig av externa grafikkort. Fujitsu Siemens med XGP och Asus. Dock så fungerar det enbart på särskilda modeller och inte på vilka modeller som helst.

Visa signatur

Hiroshima 45, Tjernobyl 86, Windows 95.

Leeloo Dallas Multipass

Permalänk
Medlem

Verkar inte vara någon lösning det nej, hittade någon från matrox men de gick på 20 papp stycket, verkar som om den enda lösningen för att skaffa 3 skärmar vore att köpa ny dator ^^

Mitt grafikkort har inget dual-link DVI uttag så digital edition går inte samtidigt som det inte verkar som om man kan uppgradera särskilt många grafikkort, finns inga prisvärda 1280x1024 skärmar heller.

Running out of ideas