Datorn fryser i WoW samt tidigare även Duke Nukem Forever

Permalänk
Medlem

Datorn fryser i WoW samt tidigare även Duke Nukem Forever

Började med att jag hade problemet i Duke Nukem Forever, efter att ha spela lite frös datorn och jag behövde starta om, nedladdning av Catalist 11.15 verkade dock fixa det tillsammans att man stängde av "Post-action effects" eller något.

Nu har problemet kommit till World of Warcraft också, det är inget särskilt som aktiverar det utan det verkar ske slumpmässigt.

Mina specs ser ut så här;
Intel Q6600 2,47GHZ uppklockad till 3,2GHZ
4GB DDR2-ram från Kingston
ATI Radeno6950HD 2GB Powercolor uppklockad till 924 MHZ i gpu-klockan samt 1340 i minnesklockan, 14% upphöjd powerlimit samt att fläkten ligger på 94%.

Detta verkar dock inte vara ett överhettningsproblem, CPU-stjärna går aldrig över 65 på de första två kärnorna samt 55 på de sista i 100% användning och GPUn går aldrig över 57.

jag installerade nyss en till skärm https://www.inet.se/artikel/2203969/...-e2260t-pn-led
samt att jag har min gammelskärm inkopplad som secnodary.

Jag spelar Crysis på ultra fintfint, Black Ops funkar bra, alla spel fungerar bra förutom Duke Nukem (som nu dock verkar vara fixat) samt WoW.

Det som händer är att det kraschar, kan inte ens öppna task manager och det kommer ett hemskt oljud i hörlurarna (surr-ljud).

Ska noteras också att detta inte alltid sker, utan efter man startat om datorn och startar upp spelet igen verkar det fungera som det ska.