Creative Headset Recon3D Omega Wireless [Hjälp]

Permalänk

Creative Headset Recon3D Omega Wireless [Hjälp]

Tjenare gott folk! Har några funderingar om detta headset http://www.webhallen.com/hardvara/127479-creative_headset_tac...

Kollat runt lite och är mycket sugen på headsetet, du kan koppla in det till ps3,xbox360,pc och mac! Men jag blir lite fundersam, kollat runt på videos, forum och dylikt. Och som någon nämnde:

"I waited so long for this headset but today I read that all this waitng was for nothing. If you use the Headset on ps3/360 you only get stereo sound. If you want thx or dolby surround sound you have to buy the recon 3d."

http://www.webhallen.com/hardvara/142302-creative_headset_rec...

Så det går inte att få 7.1 surround om man inte har reacon 3d med? Vad menar han med bara stereo sound?

Det jag oroar mig mest utav är, går det använda både ljud och mic till datorn sen koppla över den till x360,ps3 och göra samma sak?

Bjuder på stavfel och får ursäkta om jag formulerar mig lite knasigt! Tacksam för svar 8-)

Permalänk
Medlem

Jag köpte en idag efter att jag lämnat tillbaks en Logitech G930.
Ljud:
Logitech G930 har ett fantastiskt ljud, har otroligt bra bas tycker jag, den sluter runt öronen vilken gör att du inte hör det som händer omkring dig men det är en smaksak tycker jag.
I BF3 får man verkligen den sanna spelkänslan man ska ha!

Mikrofonen är katastrofal där emot. Den låser drivrutinen i windows så att kvaliten på ljudet hamnar på tape recorder vilket låter otroligt sunkigt. Jag läste i deras forum att folk har haft detta problem sedan ett år tillbaks men Logitech verkar inte bry sig....
Om du endast ska lyssna på musik eller lira utan att prata eller inte har så kräsna polare som jag så ska du satsa på G930 som dessutom är billigare.
Men tänk på att den endast fungerar med PC.

Creative lurarna såg bra ut på pappret så jag bytte den mot dessa. Jag packade upp de i eftermiddags, och kopplade in allt. Efter att har installerat alla drivisar och giddrat med inställningar i 3 timmar så kan jag inte ens beskriva min besvikelse av denna produkt!
En sak som skiljer de från lurarna ovan är att de täcker inte över öronen utan sitter på öronen men de är rätt sköna ändå.
Innan jag börjar skriva om felen så ska jag bara kort säga att jag har en Windows 7 Pro x64 installerat på burken.

Jag ska rada upp alla problem:

1. Grymt dåligt ljud i lurarna jämför med G930 lurarna. Musik låter inte klart utan den är ett deff ljud jag är ingen ljudexpert men du förstår nog vad jag menar. Basen är dålig. Det känns allmänt att det är sämre högtalare i dessa än dom i Logitech.

2. Mikrofon ljudet är bättre än Logitec, man kan ställa in miken till DVD kvalitet men det finns mer där att önska.

3. Mikrofonen är avtagbar men sitter i mitt tycker för långt ner, detta resulterar i att du måste böja den rätt mkt för att den inte ska ta i bröstet när du lutar dig bakåt.

4.När man ansluter den till xbox så fungera den inte trådlös, utan man måste ansluta en kabel mellan kontrollen och ljudkortet som följer med.

5. En av de värsta felen är att den sänker ljudet av sig själv till och ifrån, detta är tydligen ett känt fel....

Jag kan inte vara mer besviken över ett köp som denna.. 1700 rak i sjön!

JAG REKOMMENDERAR DE INTE!