Permalänk
Medlem

Skyrim Mainquest

Bara en fråga, har just nu spelat Skyrim 300 timmar, borde man göra klart mainquestet snart? Har hört att en del tröttnar på spelet så fort de gjort mainquestet och har därför inte gjort klart den kedjan, har väll kommit till

questen när man flyger iväg på en drake

Dold text

men slutade köra på den gubben då, och tyvärr råkade jag radera alla mina character lite efter det...

Men som sagt, är det värt att göra klart mainquestet?

Visa signatur

Notebook: Macbook Pro 15'' Mid 2015 AMD M370X
För svar, citera relevant inlägg.

Permalänk
Medlem

Jag tycker det, visst det kan kännas som att man är klar med spelet då. Men jag tror du som lagt 300tim på spelet kommer tycka att det är lika kul att utforska grottor precis som du gjorde innan. Det jag gillar med skyrim är ju att göra alla sidequest. De är det som gör spelet i min mening.

Permalänk

Kan bara hålla med, inget fel med att avsluta mainquesten och spelet fortsätter ju bara efter det. Går ju fortfarande att köra alla härliga sidequests efteråt också.

Visa signatur

"It is ridiculous to say that TV-games is affecting kids. If say for example Pac-Man were affecting kids born in the 80'ies then we would
today have loads of youths running around in a dark room eating pills while they are listening to monotone music."

Permalänk

Om du tycker det tar slut så finns det ju en massa moddar som utökar spelet på olika sätt

Permalänk
Medlem

Jag är inne på min tredje karaktär, både tidigare slutade jag spela med efter att jag gjort färdigt huvudberättelsen. Men det var nog mer för att jag ville prova på någon ny spelstil, inte att jag tröttnat på spelet i sig.

Visa signatur

Ridbyxan på Steam.