Koppla PA slusteg till Onkyo TX-NR609 receiver

Permalänk

Koppla PA slusteg till Onkyo TX-NR609 receiver

Hej!

Är sugen på att köpa till ett slutsteg till min Onkyo 609, känner att krämen inte riktigt räcker tilll men vill ändå ha kvar möjligheterna till xbox/tv via hdmi så tänkte höra lite hur man ska koppla dom tillsammans,är det möjligt att kunna använda ett PA slusteg? ( http://www.ljudia.se/pa-dj-s82099/slutsteg-c75478/p-1200-2u-h... )
detta steget är det jag vill koppla in,så vilka kablar behövs och hur ska man koppla allting?, använder vanlig "högtalar kabel" nu från högtalare till onkyo ( 2st stora frontar med 2st 15" bas element i varje låda och diskanter+skrik horn), ser på slutsteget att det finns sådana utgångar men står också "Bridge" ( http://www.musikhaus-korn.de/Content/Artikelbilder/1/16/160/1... ) ,är det Ok att använda dessa och isåfall hur kopplar man så det blir rätt?, Skulle uppskatta all hjälp då PA utrustning inte riktigt är mitt område!

Permalänk

Eftersom din receiver inte har några pre-out utgångar så skulle jag säga nej, du kan inte koppla in ett separat steg till den receivern.

Visa signatur

"?"

Permalänk

Nej, utan pre-out kan du inte koppla på ett externt slutsteg.

Bridge är samma som brygga, 2 kanaler bryggas till en kanal. Oftast blir slutsteget känsligare vid lägre impendanser och rekommenderas endast till högtalare som inte går för långt ner i Ohm.

Att du har stora element betyder inte automatiskt att du behöver mer kräm.

En sak kan vara att hitta slutsteg som används till baslåda och köra högnivå ut från Onkyo till den, det svåra blir väl att koppla förbi alla filter..

Visa signatur

Bio: Denon AVC-X3700H - Emotiva XPA-2 - Revel F208 - T.Amp 1050 - Ino Audio pY-2
Dator: Rampage V Extreme, 5930K, Palit 2070 Super, Acer XB270HU, Asus Essence STX II, Sennheiser HD650, Kama Bay Mini Amp, Klipsch RB51