Permalänk
Avstängd

google adsense?

Ingen aning om vart jag skulle posta detta så flytta gärna till rätt sektion.

Är det någon som är insatt i google adsense? Jag har nämligen två frågor.

Det är så att jag på ett av mina youtube-konton har fått chansen att tjäna pengar via adsense för några månader sen och jag tryckte förstås "ja" för detta. Men i nuläget har jag inget adsense konto utan det ligger reklam på mina klipp utan att jag får in något på dem. Min fråga är om just det youtube kontot måste vara aktivierat med adsense eller om jag kan länka ett helt annat adsense konto, asså en annan gmail eller hur man säger, till detta youtubekonto?

Den andra frågan lyder:
Jag fyller 18 om några månader. För att ha ett adsense konto så krävs det att man är 18. Jag läste någonstans att man kan be en förälder att ha sitt namn där istället. Stämmer det? (att hon inte är så pepp på det dödar mig) om så är fallet, när jag fyllt 18, kan jag då byta till mina uppgifter på det kontot istället?

tack

Permalänk

Vet inte om detta hjälpermen jag hade ganska tidigt ett adsense konto. Flera månader senare fick jag ett mail från google om att jag också kunde ha reklam på min youtube kanal. Kommer inte ihåg hur jag gjorde, men på något sätt så kunde jag länka youtubekanalen till mitt nuvarande adsense konto.