Permalänk
Medlem

Letar efter bevämt och bra headset

Tjena SweC.
Har ett logitech g35 just nu som jag inte är nöjd med eftersom jag kan ha det max 1 timme sen blir det bara obehagligt att ha det på sig.
Så jag letar efter ett bekvämt som inte är för tungt för huvudet och som man kan ha på sig flera timmer ett + är om det är trådlöst eller 7.1 ljud i det.

Permalänk

Har ett sennheiser pc350 som jag är grymt nöjd med (sitter underbart). Vet inte om det passar prisklass eller så, men helt klart grymt headset. Kan tänka mig att pc360 är samma.

Varför vill du har 7.1 förresten? Vad har du för budget?

Visa signatur

Ny burk: 7600x, X670E-plus, RTX3080, 32GB DDR5, 2 TB NVMe, 8TB 3.5"
Pensionerad burk: x5650@3.5 GHz, GTX 670, 12 GB DDR3

Permalänk
Medlem

Kör på ett Astro a40, grymt bra headset med 7.1 virtual surround. Kan endast beställas från Gamestate.se inom Sverige. Jag lovar att du inte kommer vilja ha ett annat headset.

Visa signatur

Stationär:

Permalänk
Medlem

Ett bekvämt headset för dig kan vara obekvämt för mig heller tvärtom (och allting mittimellan).
Detta beror på huvudets form,storlek öronas form,storlek,placering smat en del på vad man är van vid.
Tex så är styrkan som lurarna trycks med på,över öronens ett exempel vissa får ont av för högt andra är oberörda av dubbelt så mycket (och detta tryck har en del med hur ljudet i lurarna är mest då basen vilket oftas är mindre tryck=mindre bas för det smiter då ut tryck mellan kuddarna och öra,huvud)

Med andra ord sä är det väldigt,väldigt svårt att ge en rekomendation för passform,känsla av ett par hörlurar (om det inte är mellan identiska tvillingar,trillingar,osv vill säga) så tänk på det när du läser rekomendationerna du få rhär i tråden.
Enda sättet att vara säker är att prova dom själv och då helst i en timme heller mer för tex trycket på,över öronen kan vara ok i början för att sen efter en tid vara jobbigt.

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!