Intel: Bärbara datorer med pekskärm för 200 dollar kommer köra Android

Permalänk
Medlem
Skrivet av bud986:

Kul med android det kan fungera bra dock hade de varit kul att se mera ubuntu laptops eller annan linux dist, men antar att detta säger lite om vad folk tycker om win 8.

Att Intel (och/eller deras partnertillverkare) väljer att tillverka datorer med ett annat operativsystem än Windows säger väl ingenting om vad konsumenterna tycker om Windows 8?! Sist jag kollade har Dell sålt datorer med Ubuntu installerat i flera år nu. Säger inte då det något om vad "folk" tycker om tidigare Windows-versioner (inklusive det hyllade Windows 7)?

Att ett företag erbjuder ett alternativt operativsystem förinstallerat innebär inte att det vanligaste operativsystemet är illa omtyckt. Däremot om alternativet säljer väldigt bra och tar marknadsandelar kan man börja dra sådana slutsatser (även om det kan finnas andra orsaker). Men som vi båda vet har dessa datorer inte börjats säljas ännu och vi kan därför inte dra några som helst slutsatser angående gemene mans åsikter kring Windows 8, med denna artikel som grund.

Permalänk
Skrivet av Ak-47:

Kan inte radera filer i winsxs mappen då man måste vara trusted installer...och jag kan inte välja att jag har all behörighet på systemet heller för det tillåter inte windows..

En fråga bara, men varför ska du in och radera filer där? Frågar bara av nyfikenhet, det där råkar inte vara riktigt mitt område.

Visa signatur

Många datoranvändare underskattar virus och överskattar sina egna kunskaper medan andra är omedvetna om problemet med virus. Den nonchalans som finns idag beror på ett stort antal faktorer, folk tycker virusskydd är dyrt, besvärligt och sölar ned prestandan. Något som däremot är dyrt, besvärligt och slöar ned prestandan är en infekterad dator, som dessutom förstör för alla andra på nätet. - Pedrag Mitrovic, IT-Säkerhet (2010)

Permalänk
Medlem

Har en androidplatta som man är nöjd med men skulle vara väldigt väldigt glad om jag kunde få en liten bärbar med win7/8 så man kan köra alla program. Vore kul att se skifte ifrån android/ubuntu på sådana bärbara datorer till windows för en billig peng.

Visa signatur