Telefon sönder efter verkstaden?

Permalänk
Medlem

Telefon sönder efter verkstaden?

Tjena! Jag provade göra en tråd på swedroid men fick inga svar där, kanske är det så att sweclockers är bättre på telefoner än swedroid t.om? Lyckas någon hjälpa mig med detta är det så iaf!

Hur som haver så spräckte jag displayen på min S4 för ett tag sen! Hade som tur var drulleförsäkring så jag åkte och lämna in den samma dag på Telia så de fick skicka iväg den. Sen nu i fredags cirka 10 dagar senare var den klar!

Glad i hågen åker jag till telia för att hämta ut min fina S4 igen som jag längtat så efter. Telefonen startar upp som den ska och allt men har ett felmeddelande som lyder:

"Information om förebyggande.. Enheten upptäckte otillåtna åtgärder för ett program och avbröt inläsningen. För att skydda din enhet rekommenderas du att starta om"

Telefonen fungerar helt som vanligt ringa/smsa m.m men ändå störande att ha nå felmeddelande hela tiden. Wifi är det enda som inte fungerar!

Programmet som tydligen vill ta till "otillåtna åtgärder" är SEAndroid version 1.0 står det.

Jag har ju självklart startat om mobilen X antal gånger samt gjort 2 st factory resets efter att samsung supporten bad mig göra det, oxå det utan framgång.

Jag är gode förbannad eftersom jag betalar 700 spänn för att fixa mobilen sen får jag tillbaka den halvt fungerande. Hade inga såna här problem innan jag skicka iväg den till verkstaden. Någon som vet va fan de gjort?

Ursäkta att texten blev lång, hoppas någon orkar läsa allt.
Tackar på förhand // Kristian

Visa signatur

[Acase El Diablo][Intel Core I7 920][Moderkort Asus P6T Deluxe][3GB kit OCZ ddr 1333mhz][Asus HD4870x2][Corsair Powersupply 650W][1xSamsung Spinpoint 640gb][Windows Vista ultimate 64bit]

Permalänk
Medlem

För att förtydliga "vart" felmeddelandet är länkar jag ett screenshot!

http://imgur.com/11zypnM

Visa signatur

[Acase El Diablo][Intel Core I7 920][Moderkort Asus P6T Deluxe][3GB kit OCZ ddr 1333mhz][Asus HD4870x2][Corsair Powersupply 650W][1xSamsung Spinpoint 640gb][Windows Vista ultimate 64bit]

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kent:

Testa återställa mobilen.

Skrivet av kreekill:

...samt gjort 2 st factory resets efter att samsung supporten bad mig göra det, oxå det utan framgång.

Just sayin'

Visa signatur

// paran0id

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av paran0id:

Just sayin'

Hahaha, jag måste ha varit helt blind. Raderad inlägget. Tackar för påpekandet.

TS: Gå tillbaka med mobilen och kräv att felet ska åtgärdas. Wifi:n och allt annat ska givetvis fungera felfritt.

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...

Permalänk
Hedersmedlem

Uppenbarligen har de lyckats pajja din WiFi, lämna tillbaks och klaga på en gång. Hade själv min förra lur på lagning för trasig skärm och fick tillbaks den med en ny skärm som knappt satt fast, samt trasig kamera. Fick en ny mobil på plats utan trassel.

Visa signatur

CPU: Intel i5-4670K MB: Asus Maximus VI Gene RAM: Patriot Viper3 16GB 2133MHz CL11 GPU: Zotac GeForce GTX 780 PSU: Corsair AX860 Chassi: Silverstone Temjin TJ08-E Kylning: Corsair H80i Lagring: 1x Samsung 840 Pro 256GB, 2x Seagate Barracuda 3TB (döda efter 3,5 år), 1x Seagate Firecuda 2TB, 1x Seagate Barracuda 2TB

Permalänk
Medlem

Har du löst detta bekymmer? Har EXAKT samma fel, tappat telefonen och bytit displayen - nu har jag samma felmeddelande och Wi-fi fungerar inte.

EDIT: Gillar ni min signatur då.. var ett tag sen jag var här.. ^^

Visa signatur

| Apple iPod nano + Apple HiFi ' Sony Ericsson K700i ' Sony Ericsson S700i ' Sony Ericsson Z1010 ' Sony Ericsson K750i, Sony Ericsson W800i, Sony Ericsson W900i 'Sony Ericsson W850i ' Sony Ericsson K800i, | HP DV9244; AMD 64 Turion X2 TL52, 2048Mb DDR2 RAM, 256MB Geforce 7600, 240GB + 500 GB Extern HDD, 17" Widescreen WXGA+

Senaste inköp: SE K800i Kommande köp: Nokia n95 (snacka om att bryta SE-trend..)

Permalänk

var med om samma sak idag , fick tillbaka min S4 active idag å då beter den sig exakt likadant , butiken (phonehouse) fick tillbaka den på direkten å så måste de skicka den igen. Jag lämnade in telefonen från första början pga att den tappade nätet så jag blev tvungen att starta om luren, men efter servicen så var det ju bara värre.
En sak som stör mig så förbannat är att det står att de uppdaterat mjukvaran (på en helt nysläppt telefon, fast det inte fans några uppdateringar när man kollade) och att de funktionstestat den OK. Uppenbarligen så har de inte testat den.
så nu får man väl vänta i 2 veckor till innan man får tillbaka den igen. suck... telefon för 6000:- och den felar direkt, besviken..

Visa signatur

It takes two to lie, one to lie, and one to listen - /Homer Simpson

Permalänk
Skrivet av kreekill:

Problemet med WiFi på S4 är en mjukvaru bugg i en version som plockades bort ganska snabbt men tyvärr gick ut från verkstaden med vissa telefoner :/ Problemet uppenbarade sig inte direkt så därför tog det ett tag innan det upptäcktes.

Skrivet av Dunkelfink:

Hur det är med S4 Active vet jag inte. Men anledningen till att dom "uppdatera" den är för att man alltid skriver så även om den inte uppdateras till en ny version utan bara flashas om till samma version. En flash går bra mycket djupare än en factory reset och löser oftast mjukvaruproblem.

Visa signatur

Speldatorn: Asus P7P55D EVO | Intel Core i5 750@3,5GHz | 4Gb 1333MHz | 5850 CF | 3x BenQ 2222HDL @ 5760x1080
Servern: ASRock FM2A85X | AMD A8-5600K @3,6GHz | 8GB 1866MHz Corsair Vengeance LP | 8TB Lagring