VikingCraft - Minecraft Server[EJHAM][24/7][Survival]

Permalänk

VikingCraft - Minecraft Server[EJHAM][24/7][Survival]

VikingCraft

Servernamn: VikingCraft

Servertyp: Survival

Använder Hamachi: Nej, hostad av Creeperhost.

Platser: 20

Privat/allmän: Privat

Whitelist: Ja

Vad söker vi/jag för personer: Alla glada minecraftspelare över 14 år som har spelat ett tag och är sociala!

Server hemsida: Vi använder oss av en facebookgrupp för tillfället.

Hur anmäler mig sig: Skriv en kort presentation om dig själv här nere med ålder, namn, in-game namn, var du kommer ifrån, vad du tycker om att göra i minecraft, hur länge du har spelat och om du har fb/skype. Vi kommer att skicka ett pm till dig här på forumet om du har kommit in på servern.

Övrig info: En server där vi gör mycket tillsammans. Vi har en stark byteshandel med många affärer och liknade. Hoppas vi snart ses på servern!

Permalänk
Medlem

Jag är intresserad! Mitt namn in-game är Zand3n, jag har spelat Minecraft från och till i ca 3 år och gillar helt enkelt att bygga stilrena byggen, på senare tiden har jag spelat en del Bf3, LoL och Csgo men nu är jag taggad på Minecraft igen! Jag och mina vänner brukade ha en egen server men de är inte lika taggade på Minecraft som jag är just nu så därför söker jag ett annat sällskap att spela med! PM:a vid frågor!

Permalänk
Medlem

Skulle vilja joina servern. Är 16 år bor i Södertälje, söker efter en bra server. Har spelar Minecraft sen 2011. Gillar att bygga osv.

Permalänk
Avstängd

Skulle gärna joina! Tycker minecraft är sjukt kul och är taggad om jag får komma in. Ign är RoosRoos spelar Minecraft, Battlefield 4 och Need for Speed. Spelat mc sen 4-5 år tillbaks