Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk

trådlöst lås

Hej, jag hittade ingen bra kategori att lägga up det här i så jaag tog bara en.
Jag letar efter en produkt som är ett innedörrslås som antingen har en fjärrkontroll som man kan låsa upp med (behöver bara va några meters radie. eller att det finns något program som jag kan ladda ner på datorn så att jag kan trådlöst låsa upp den. ungefär en sån som peter parker hade i den första av de nya spider man filmerna.- om en sån här produkt finns skicka gärna länk.. Tacksåmycket[

Permalänk
Hedersmedlem

En snabb googling 'fjärrstyrt lås innerdörr' ger att det finns en del att välja på... om man har pengar. Räkna med minst 3000SEK bara för låset. Iofs finns det såklart billigare om man söker internationellt.
Då det även finns moduler för internet/Wifi-styrning kan väl detta underforum passa.

Ett par länkar i ämnet:
http://www.nyckelbutiken.se/kodlas/kodlas-batteridrivna/yale-...
http://hemma.aftonbladet.se/2014/02/nu-kan-du-lasa-dorren-med...

Visa signatur

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.

Permalänk
Rekordmedlem

Det låter egentligen som om vilket elektriskt lås som helst skulle klara de krav du nämner bara du manövrerar dem från en trådlös enhet, har du några krav på hur säkert det ska vara ?
Kolla tex på.
http://www.verisure.se/las.html

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.