Permalänk
Medlem

Datorn startar konstigt?

Som titeln säger så startar min dator konstigt, trycker in strömknappen och den blinkar kontinuerligt innan den stänger av sig själv, sätts kort därefter på sig själv och spammar vidare med att starta/stänga av sig själv (den sätts alltså på och stänger av sig själv varannan sekund). Får trycka på strömknappen flera gånger innan den beslutar sig från att sluta spamma på/av sig. Chassi fel eller? Vet inte riktigt hur jag annars ska förklara detta problemet, har inte installerat / uppdaterat några drivrutiner innan problemet kom har dock inte öppnat upp chassit och kollat pga begränsad tid etc. Corsair Carbide 200R Svart är chassit i fråga. Övrig info är det bara att fråga på om.

Permalänk
Medlem

Kolla först och främst att alla kablar sitter i ordentligt på moderkortet. Det låter som på beskrivningen att det kan vara glappt. Framför allt 24 pinen och den till cpun i översta vänstra hörnet på moderkortet.

Permalänk
Medlem

Allt sitter som det ska, dock är ena sidan rätt där kablarna är "gömda" rätt tight... Funderar på om man ska inhandla nytt chassi och testa? Ändå inte nöjd med det jag har eftersom dett lätt blir dammigt

Permalänk
Medlem

Har Du någon annan nätdel som Du kan testa med?

Visa signatur

Grundregel för felsökning: Bryt och begränsa.