Kan någon jämföra och säga vilken är bättre?

Permalänk
Avstängd

Kan någon jämföra och säga vilken är bättre?

Jag har 2 länkar till 2 olika produkter. https://greattech.se/product.html/infinity-gt-2?category_id=3... och http://www.greattech.se/product.html/infinity-massive?categor...
Efter att ni har klickat på länken klicka konfiguration. På båda länkarna ser ni att man kan modifiera datorn. Det jag undrade är OM Infinity Massiv (kostar 9 990kr), jag la till Windows 7 64-bit, Extra fläktar - Optimal kylning (2-5 st), Cooler Master Seidon 120V - Vattenkylning, Ljuddämpningskit - Isolerar ljudet (insidan), Zalman ZM700-GLX 700W - 80plus,Zalman, Kingston HyperX 16384MB 1600MHz. Tillsammans blir allt det där (datorn+modifikationer) 12 960 kr.

Nu klickar jag på andra länken (andra datorn) och trycker på konfiguration, sen la jag till Windows 7 64-bit och Western Digital 1000GB 7200RPM 64MB. Tillsammans blev allt (datorn+2 modifikationer) 12 870kr.

Nu kolla på vad jag har nyss skrivit (ovanför) och kan ni jämföra pga att jag är kass med datorer och dess komponenter. Om ni vill se datorernas komponenter, klicka bara på specifikationer som är ''knappen'' till vänster om konfigurations ''knappen''. Förlåt om jag har slösat er tid. Förlåt mig admin, vet att du har sagt att jag borde inte skapa en tråd om jag har redan gjort några andra i den här kategorin. Men jag måste få svar pga jag måste köpa en av de här så snabbt jag kan. Varför? Personligt

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst enligt §3.3*

Vänligen fortsätt i din befintliga tråd.

Citat:

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

/moderator

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...