Powercolor lockar med "världens mest avancerade grafikkort"

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lankus:

Så börjar fanboy-kriget igen. Sweclockers: Tvåhäraslaget!

Vänta bara... snart kommer INTEL super integrerade grafikkort att vinna över alla

Permalänk
Visa signatur

Ursäktar för stavfel

Permalänk
Medlem

Bara att vänta och se testerna... har hört lovord förut som blev magplask.
Både Nvidia och AMD har gjort det förut alla som har varigt med från 1995 och fram åt
kan nog komma i håg dom stora tabbarna dom båda har gjort.
Jag håller ingen som favorit jag tar de kort som ger mest för pengarna

Visa signatur

Låda thermaltake view 91 M-kort ASUS X399 ROG Zenith Extreme CPU AMD Ryzen Threadripper 1920X 3.5 GHz Kylning Hemma byggd vattenkylning 2 x 480mm + 1 x 420mm radiatorer Minne 8 X 16Gb DDR4 HD SSD 240GB OCZ Trion 100 Grafik Gigabyte Geforce RTX 3080 10GB GAMING OC WATERFORCE WB AGG Corsair RM 1000w 80+ Gold Skärm ASUS 43" ROG Strix XG438QR 4K VA HDR 120 Hz

Permalänk
Skrivet av Aleshi:

Vad är fel där?
De poängterar att 4K är något få förunnat. Och sedan marknadsför de sitt nästa grafikkort för de som vill spela på högre upplösningar än 1080P. Varken grammatiskt fel eller syftningsfel. Förstår att man kanske inte hänger med i tankelinjen vid första anblick, men borde ju inte vara så svårt att hänga med om man tittar igen. Hursomhelst inget fel språkligt som jag kan se.

Du menar att det inte finns andra grafikkort som klarar av 4K redan?

Visa signatur

Moderkort: Z790 Aorus Master CPU: i9 13900K Minnen: Kingston 128GB DDR5 5600MHz GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM LIQUID X PSU: Corsair AX1500i Skärm: 3st XB270HU Chassi: Lian Li PC-O11 Dynamic EVO HDD: Kingston KC3000 2Tb X2 Övrigt: "Kan du inte backa upp ett påstående med fakta eller erfarenhet så bör du hålla fingrarna i styr och käften stängd."

Permalänk
Medlem
Skrivet av tvelander:

Kan va hur ironiskt som helst tbh <3
I don't mind what so evHA

Saken är jag kan rätta mitt fel på 1 minut, kan dom det?
Lite skillnad när jag gör fel och dom gör det eller vad tycker du?

Skrivet av Friterad:

Det är skillnad på hur han skriver här på forumet gentemot vad ett stort företag skriver vid ett officiellt uttalande.

Skrivet av kaya:

Bara för att man inte har korrekt grammatik själv så måste man väl kunna kommentera uppenbara fel i i ett företags marknadsföring?
Det är ju en viss skillnad på en officiell sida från ett stor företag som vill göra reklam för nått som ska vara det mest avancerade i världen och en anonym person som skriver på ett forum i lilla Sverige.

@Friterad oops missade din post och skrev samma sak själv

<3

Skulle jag aktivt leka språkpolis skulle jag nog få stå med foten i munnen större delen av tiden. Och även om jag förstår att det är så det uppfattas tänker jag inte placera mig på någon hög häst och döma de som inte orkar, bryr sig om, eller kan skriva grammatiskt korrekt. Jag fann det bara väldigt roligt i just det här fallet. Och skulle du (tvelander) ha tagit illa upp ber jag om ursäkt, men det jag sett av dig här på forumet gör att jag tvivlar på att du blev mer än lite trött.

Permalänk
Medlem

får väl hoppas att det kan konkurrera

Permalänk
Medlem
Skrivet av MetalWolf:

Du menar att det inte finns andra grafikkort som klarar av 4K redan?

Jo, men de sa att det bara är 1% som har dessa grafikkort. I moderna spel så är det väl bara Titan X och SLI/CF-lösningar som klarar 4K tillfredsställande.

Permalänk
Skrivet av Aleshi:

Jo, men de sa att det bara är 1% som har dessa grafikkort. I moderna spel så är det väl bara Titan X och SLI/CF-lösningar som klarar 4K tillfredsställande.

Det här är enda anledningen till varför jag inväntar AMD lanseringen innan jag införskaffar ny GPU-lösning.
Om 2x970 får kämpa med 4k överlag och 2x980 kämpar med 4k i spel så hoppas jag innerligt att det kan komma lite bättre lösningar för just de högre upplösningarna.
WTB Benchmarks!

Permalänk
Medlem

Radeon R10?