Permalänk

Twitter Hjälp

Har skaffat ett twitterkonto på min mobil för några veckor sen. Men igår när jag skulle logga in på twitter via min mobil klickade jag på Knappen använder du twitter via sms. Eftersom jag registrerade mitt twitterkonto via mitt telefonnummer. Då ber den mig att fylla i ett antal uppgifter när jag gjort detta så märker jag att den har skapat ett nytt twitter konto så jag loggar ut. Eftersom jag har glömt mitt Twitter namn så provar jag att återställa mitt lösenord för att få reda på mitt twitter namn fungerar inte då det dyker upp ett felmeddelande om att det finns fler en ett konto med detta telefonnummer och jag ska fylla i min email eller användarnamn efter som jag inte minns mitt användarnamn eller registrerade någon email hur gör jag? Hjäälp

Permalänk
Permalänk

Jag känner inte igen problemet. Antagligen för att jag registrerade med epost.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Visste inte ens att man kunde registrera sig på annat sätt en med e-post, knasigt enligt mig.
Vilket fall som helst gör du nog bäst i att kontakta Twitter direkt.

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst i enlighet med §4*

Trots tidigare tillsägelse fortsätter du att ignorera §4 i forumreglerna. Detta tvingar mig tyvärr att låsa tråden, observera att du inte får lov att skapa en ny tråd ämnet (§3.3).

Citat:

§4 Bumpning
Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

/moderator

Skrivet av Clockersss:
Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...