Permalänk
Medlem

Vad har ni gjort idag?-tråden

I denna tråd kan vi dela med oss vad vi har gjort idag. Det kan vara allt mellan himmel och jord. Man får gärna bidra med bilder!

Vem vet kanske får man inspiration utav andras vardag?

Idag är jag sjukskriven eftersom att mitt ben är svullet som ett monster på grund utav personliga skäl, så jag har bara köpt mig något att äta, druckit kaffe, surfat vid datorn, städat lite och även satt ut min actioncam på gräsmattan med lite lockbete då jag försöker fånga något djur som kanske är nyfiken, i brist på annat:

Visa signatur

ᚠᛅᚾ ᚢᛅᛏ ᛁᛅᚴ ᛅᛚᛋᚴᛅᚱ ᛏᛁᚴ

Permalänk
Medlem

gjort pannkakor till frukost, druckit kaffe, heartstone daily mer har jag inte hunnit med än på 3 timmar. Allt går lite långsammare på helgen/när man e ledig

Permalänk
Medlem

Varit på gudstjänst för första gången på några år, såg den här saken på vägen dit https://www.youtube.com/watch?v=qbigG6MI0tg

Och nu får man vara ensam i ca 1mån då sambon dragit hem till släkt och familj.

EDIT: ojuste, det går bra för cookieclicker-karriären, 20 "sextilioner" kakor per sekund

Visa signatur

Kom ihåg att ''Citera" mig ifall ni vill ha svar

Intel i5-4460 | GTX 760 | MSI B85M G43 | Crucial Ballistix 8GB | Intel 335 SSD

Permalänk

Hittils bara kommit hem från att ha sovit borta, och pluggat. Vad som återstår är att göra våfflor, hitta på någonting roligt med en GoPro, Elscooter & Longboard i det fina vädret samt att efter det fortsätta plugga. Återkommer med bilder om dagen blir lyckad!

Förresten, TS, vad har du kameran på för läge när den bara väntar en hel dag?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Oneinalifetime:

Förresten, TS, vad har du kameran på för läge när den bara väntar en hel dag?

Vanlig inspelningsläge, kan filma i ca 3 timmar innan jag behöver ladda batteriet igen, och det förstör egentligen allt. Men bara att hoppas att något dyker upp ändå!

Visa signatur

ᚠᛅᚾ ᚢᛅᛏ ᛁᛅᚴ ᛅᛚᛋᚴᛅᚱ ᛏᛁᚴ