Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Kan ej uppgradera W7 - W10.

Permalänk
Medlem

Kan ej uppgradera W7 - W10.

Detta är ett väldigt uppskjutet problem som jag helt enkelt inte orkat ta tag i.

Skulle en gång för längesedan nu uppdatera till W10 från mitt W7. Då uppstog problemet att jag inte hade nog med space på min SSD och jag kunde inte direkt frigöra någonting heller. Så jag stack iväg och köpte mig en ny mycket större SSD, kopierade den gamla SSD'n så jag fick med operativsystem och hela alltet.

Efter denna hårdvaruuppgradering så har jag inte kunnat intstallera W10. Får upp en felkod som lyder "Det gick inte att uppdatera partitionen som är reserverad av systemet."

Så jag har själv sedan detta problemet uppstod att försöka lösa detta själv. Hittade en tråd som länkades till från överallt här på internet men den lösningen som dom har där, fungerar självklart inte för mig.

Det är denna tråd/lösning jag snackar om: Här

Testar mig fram lite sådär och kommer till dom första kommandona man ska köra in i CMD. Där felar det och där fastnar jag då. Får att värdet y inte går att använda.

Så jag hoppas att någon här kan hjälpa mig att lösa problemet för jag behöver en ominstallation och det går det ju att lösa i W10 utan skiva som jag förstår det.

TACK PÅ FÖRHAND!

Permalänk
Medlem

Och du satte enhetsbokstaven för den systemreserverade partitionen till y?
Om du skriver
dir y:
i Kommandotolken får du ut en lista på innehållet i Y:?

Annars se inlägget av GlenJarboe på sidan http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-w... vilket egentligen är en bättre lösning än att ta bort språkfiler.

Annars rekommenderas en ren installation av Windows 10 där du även tar bort den system-reserverade partitionen förutom C: under installationen.