Permalänk
Medlem

Lasertoner på 0% och windows 10 = no go?

Hej!

Jag har tidigare, när jag hade win7, kunnat skriva ut med min laserskrivare (Samsung m2022w) trotts att tonern har stått på 0%. Det har aldrig varit några problem och jag har skrivit ut i flera månader på 0%. När tonern är slut "på riktigt" köper jag bara en ny.

Nyligen bytte jag till win10 och nu vill den inte skriva ut alls då den klagar på att tonern är tom. Jag har provat uppdatera drivrutinerna men det hjälper inte. Min andra dator som fortfarande har win7 kan skriva ut utan problem.

Finns det någon fix till detta tro?

Permalänk
Medlem

@pika:
Kan vara så att i Win 10 så har även program varan installerats (har hänt mig ett antal ggr när jag har låtit Windows själva installera skrivare från bl.a Windows update), och då talar skrivaren om för det att tonern är 0% och program varan vägrar skriva ut.
Prova se till att bara drivrutinerna finns/blir installerade.

Något som jag har lärt mig när tonern börjar bli tom, är att ta ut tonern och skaka den lite så att pulvret flyttas runt.

Visa signatur

Det är bättre att fråga och verka dum än att inte fråga och förbli det.

Permalänk
Rekordmedlem

Det har nog inte med win 10 i sig att göra utan beror på drivrutinen.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Belzader:

Prova se till att bara drivrutinerna finns/blir installerade.

Skrivet av mrqaffe:

Det har nog inte med win 10 i sig att göra utan beror på drivrutinen.

Det stämmer bra, drivrutinerna var problemet. Avinstallerade allt och installerade drivers på nytt, och nu funkar det. Räckte inte med att bara uppdatera tydligen.

Tar på mig dumstruten och sätter mig i hörnet...