Sur, Ledsen, Galen?! Skriv av er här!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sweex:

Jag beställde en förstärkare från AliExpress med DHL förra veckan som skickades i fredags.
Jag fick då ett mess att det var på väg hit. Står att jag kan välja fall det ska komma till en service point (som ligger 5km bort istället för ombudet som ligger 800m från mig??!) eller hem. Det kommer då att leveras mellan 8 och 17.
Jag väljer hem för att jag har frivecka och antar att de messar igen dagen innan att nu imorgon kommer det. Då får man vara hemma liksom.

Nej men nu får jag att mess att de har försökt leverara klockan 13:30 (????!) när jag såklart var ute för lunch. Och vill jag boka ny leverans måste jag göra det innan 17 för att få det dagen efter. MEN VARFÖR SKICKAR NI INTE SMS INNNA 17 DÅ SÅ JAG KAN GÖRA DET? ÅÅåh.

Så jag är arg över att DHL är ett skämt till fraktföretag, i alla fall för privatpersoner. Det är sjukt hur de bara kör över oss.
Är det rimligt att man ska sitta och vänta alla vardagar från 8-17 från att paketet skickas tills man får det??!

Dessa företag bygger på att du ska leverera till en plats där personal finns 8-17, varje dag, som service ombud eller reception på företag mm. De spenderar inte 1 minut extra på att förvarna dig, men du kan följa allt på deras sida med spårnummer normalt, inkl när det lastas på bilen.

Sen varför de inte kan lämna till ombudet närmast kan vara av samma anledning... de har inte tillräckliga öppettider? Eller så hade de inte plats?

Skrivet av Kalium:

Har nog fått parkeringsbromsen fixad idag. Inget fel på vajern, var något i själva bromsen som hade rostat fast eller nåt om jag förstod rätt. Enligt farsan så ska den funka nu i alla fall. Har precis kommit hem från jobbet så har inte hunnit prova själv.

Frambromsen verkar vara klurigare, inga fel på glidpinnarna utan det är själva kolven som inte går tillbaka riktigt. Verkar vara något fel på slangen eller nåt, för oljan går tydligen inte tillbaka riktigt så det är konstant oljetryck i bromsen vilket gör att bromsen ligger mot lite.

Okej, parkeringsbromsen var ju enkel sak då, något positivt.

Ang frambromsen så är nog frågan om inte bromsoket måste bytas då. Som sagt, om bilen är "skrothög" så kan du titta på tippen eller http://www.laga.se/ efter en begagnad del i bra skick. Dubbelkolla mot nypris bara, för inte allt är billigare begagnat.

Om det dock är slangen så kanske den är i kläm nånstans på vägen, men jag antar att ni kollat det? Detta kan ju låsa trycket tillfälligt, om den är vriden (felmonterad tex). Du får nog räkna med lite arbetstid eller liknande hos en verkstad, då detta troligen kommer kräva ner montering av bromsen, luftning av bromsslangarna och ev felsökning.

Skrivet av phixip:

Surfen är slut, det är måndag imorgon, sov skit med mina eländiga sömnproblem och har varken matlust eller någon energi. Annars äre bra
edit, det är fan ingen jävla snö i januari här i norrland... plusgrader tillåmed, så det blev just mindre bra

Skrivet av Kalium:

Hade världens vårkänslor för några dagar sedan, var typ fem plusgrader och soligt och fint. Nästan ingen snö på backen heller, bara lite is typ.

Det verkar helt vridet när länder som Turkiet och andra länder, vissa som normalt aldrig har snö har det.. och vi sitter med plusgrader och "vår"...

Här är inga klimatförändringar... nee inte alls.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon173292:

Har lagat tre tänder sista två åren, 1400-3200 :- per gång.

Sen fick jag garanti lagning för att två sprack. Den hade man ju helst sluppit!

3200:- låter extremt dyrt, vilken tandläkare går du hos?
Jag hade ett hål så där rök 1000 kr, måste borsta tänderna bättre och sluta äta mazariner hela tiden.

Permalänk
Medlem

@Ecodot: Privat antagligen. Praktikertjänst tog 2700 för mitt senast hål och det var rätt många år sedan så jag kan tänka mig att det ökat i pris.

Permalänk
Medlem

Jag vann 100 miljoner, sedan vaknade jag

Visa signatur

Ryzen 7800x3d, Noctua nh-d15, ASUS B650Plus, 32GB DDR5 6000MHz, KFA2 RTX 4080, AW2723DF, Corsair RM850x, Zalman Z9 Iceberg Vit, Logitech G502 Lightspeed, Galaxy S23, Xbox Series X, Beyerdynamic - DT 770 PRO 250 Ohm + Røde AI-1, Moza R5, Meta Quest 3, Samsung Q995c.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Ecodot:

3200:- låter extremt dyrt, vilken tandläkare går du hos?
Jag hade ett hål så där rök 1000 kr, måste borsta tänderna bättre och sluta äta mazariner hela tiden.

Var en tand som hade gammalt amalgam i sig med på sidan, som de behövde ta bort, där hade amalgamet även spräckt tande.. Hade vart billigare att rycka den.

Permalänk
Medlem
Skrivet av MyRus:

Jag vann 100 miljoner, sedan vaknade jag

Och folk undrar varför jag gillar att sova så mycket? Man är ju ffs lycklig när man sover och drömmer

Permalänk
Avstängd

Jag är pissförbannad på en hjärndöd djävla-idiot-fåne forumtråd jag hatar!
Kan inte säga vilken tyvärr... men det hör inte hit, detta har heller inget med forumets moderering att göra, den sköts bra tycker jag. Inte heller forumregler eller liknande.

Tydligen får man inte klaga i trådarna på trådarna enligt forumreglerna.
Mina inlägg blev bortmodererade där. ha ha. (inget om det, det var nog helt korrekt av moderator så det var inte det)
Men det är i allafall en djäkla pajastråd!! Skapad av en jädra pajas för andra dräglande pajasar.

Jag vill fysiskt misshandla tråden med en motorsåg och andra saker, om det hade varit tekniskt möjligt... (men tror det feller på tekniska svårigheter...) Det vore ett barmhärtighet mord på den, en välgärning av medkänsla för att förkorta dess lidande i en så vanskapt existens...

Måste bara skriva av mig... ha ha!

Så, men nu skiter vi i detta och går vidare till andra saker.

Visa signatur

Daisy, Daisy...
Three is a magic number
Yes it is, it's a magic number

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon173292:

Var en tand som hade gammalt amalgam i sig med på sidan, som de behövde ta bort, där hade amalgamet även spräckt tande.. Hade vart billigare att rycka den.

Du borde ryckt tanden och lagt den i ett glas vatten så hade du åtminstone fått en tia tillbaks nästa morgon.

Permalänk
Vägledare

Herregud vad jag har fuckat upp. Har knappt sovit de senaste nätterna av ren ångest och kommer snart att bryta ihop.
Blev erbjuden plats på två högskolor nu till vårterminen. Den ena högskolan långt hemifrån som hade inneburit att flytta till egen lägenhet den andra inom pendlingsavstånd och utan några lediga lägenheter fram till maj. Jag var så otroligt taggad på att komma väck och få slippa bo hemma, hade fixat med allt och det var bokstavligen talat bara kvar att genomföra. Då får jag i sista sekunden ett erbjudande från skola nummer två (reserv) och började direkt att vela. Fråga mig inte varför och jag hatar mig själv för det.
Kort sagt slutade det hela med att jag förlorade erbjudandet på lägenheten det var tänkt att jag skulle flytta till och nu sitter jag här med "endast" skola nummer två som alternativ.
Kanske inte så farligt kan man ju tänka med tanke på att jag ändå är antagen någonstans och kommer kunna flytta om tre månader men ångesten är olidlig och bristen på sömn börjar ta ut sin rätt. Jag vantrivs något så in i helvete här jag bor nu, har ont i magen varje dag jag ska hem, eftersom jag inte kommer överens med föräldern jag bor med Har dessutom missat två veckor av terminen då jag snöpligt nog drog på mig världens feber vilket gör mig så arg eftersom jag inte varit sjuk på flera år. Fy fan, känner mig som en sånt stolpskott samtidigt som jag skriver detta och vet inte hur jag ska finna någon ro till att plugga och ta mig igenom detta.

Permalänk
Inaktiv

Det var bättre för.. Vem har en tidsmaskin till salu?

När jag var 20år så började jag på högskolan, jag fick egen lägenhet, fri tillgång till bredband och väldigt massa tvkanaler. Jag fick serier som Simpson, Seinfeld, Mash, The A-Team och lite annat.
Tack varje bredbandet kunde jag ladda hem mängder med demospel som jag körde stenhårt, likaså några få multiplayer, musik i mängder hade jag också. Förutom allt detta nöje, så gick jag ut minst 1 gång i veckan och jag tränade på gym 2 gånger i veckan. Sedan några år senare kom xboxen och den moddat så mycket som det bara gick.
Skolan gick bra utan några problem.

Mitt liv idag, jobba, jobba, jobba. Visst slösurfar jag extremt mycket, jag vet ej om jag slösurfar så mycket mer än vad jag gjorde förr. Men var tusan fick jag tiden till alla nöjen och gå ut ifrån?
Jag kan inte begripa hur jag klarade av allt tidigare?

Min gissning av tidspendering för emot nu:
Spel: ca 1%
Slösurfa ca: 80%
Gå ut, festa osv: 0%
Gym 0
Film/serier ca 20 %.

Någon annan som känner igen sig? Har jordens rotationshastighet ökas kanske så att man har kortare dagar nu?

*edit*
När ändå klagomuren är öppen.

Idag har jag netflex, viasat o.s.v jag kan se nästan alla filmer jag vill se. Men min lust är borta. När jag började på högskolan köpte jag en tvtidning och ringade in filmer, det kunde vara nästan vad som helst och jag var glad. Så mitt filmutbud idag har gjort att jag har tröttnat på det.

Detsamma gäller våra elkejdor, när jag flyttade ut så var varje reklamblacka från dem intressant, jag drömde om att köpa vissa saker. Idag så har de knappt något som jag ens skulle vilja ha. (visst gratis och sedan sälja) Detsamma gäller de flesta butiker, visst dyrare saker som bilar etc, så vill jag ej ha dem p.g.a. att de kostar i underhåll.

Skrivet av Miikks:

Herregud vad jag har fuckat upp. Har knappt sovit de senaste nätterna av ren ångest och kommer snart att bryta ihop.
Blev erbjuden plats på två högskolor nu till vårterminen. Den ena högskolan långt hemifrån som hade inneburit att flytta till egen lägenhet den andra inom pendlingsavstånd och utan några lediga lägenheter fram till maj. Jag var så otroligt taggad på att komma väck och få slippa bo hemma, hade fixat med allt och det var bokstavligen talat bara kvar att genomföra. Då får jag i sista sekunden ett erbjudande från skola nummer två (reserv) och började direkt att vela. Fråga mig inte varför och jag hatar mig själv för det.
Kort sagt slutade det hela med att jag förlorade erbjudandet på lägenheten det var tänkt att jag skulle flytta till och nu sitter jag här med "endast" skola nummer två som alternativ.
Kanske inte så farligt kan man ju tänka med tanke på att jag ändå är antagen någonstans och kommer kunna flytta om tre månader men ångesten är olidlig och bristen på sömn börjar ta ut sin rätt. Jag vantrivs något så in i helvete här jag bor nu, har ont i magen varje dag jag ska hem, eftersom jag inte kommer överens med föräldern jag bor med Har dessutom missat två veckor av terminen då jag snöpligt nog drog på mig världens feber vilket gör mig så arg eftersom jag inte varit sjuk på flera år. Fy fan, känner mig som en sånt stolpskott samtidigt som jag skriver detta och vet inte hur jag ska finna någon ro till att plugga och ta mig igenom detta.

Jag tror det ordnar sig när skolan kommer och du får ny sysslor och kamrater, om du vantrivs hemma så är det ett bar argument till att spendera mycket tid i skolan. När jag läste var det många som satt där sent på kvällarna.
Sedan finns det många fördelar att bo hemma, jag har flera arbetskamrater som gjorde detta och det är ju inte lite pengar som de har sparat.

Permalänk
Medlem

@anon159643:
Känner igen mig. Vad hände lixom ! Själva perceptionen av verkligheten har skiftat bisarrt mycket typ. Visst man upplever saker annorlunda med åren men senaste tiden/året vet i tusan vad som händer. Är det nån jekel "där uppe" som leker med trådarna.

Permalänk
Medlem

Jag har haft stor tolerans med Windows genom åren, har ansett mig tillräckligt kompetent för att smidigt komma runt problem som andra tycks ha, men nu dj*vlar är jag riktigt lack!

Windows update slutar aldrig kolla efter updates.

Jag har redan bytt från Win 7 till Linux på desktopen, men laptopen använder min partner så den måste stanna på Win 8.1.

Inget funkar, har följt alla MS och geek tips om hur man ska resetta Windows update och sideloada "rollup"-uppdateringar (detta funkade till slut på Win7-desktopen) men ingen installation kommer nån vart i Win8.1. Har kört WU Troubleshooter som hittar och fixar samma fel gång på gång på gång utan att jag gjort nåt mellan gångerna jag kör den. Man kan ju undra vad den gör när den fixar nåt, egentligen.

/foliehatt på/
Jag är övertygad om det här är nåt fuffens som MS tryckt ut för att få mig att uppgradera till 10.
/foliehatt av/

Fan vad lack jag blir!!

Permalänk
Medlem

@anon159643: Känner igen mig grymt mycket i det du skriver. Jag känner inte alls samma glädje av filmer, serier och spel som man gjorde för x antal år sedan. Det var ändå en så passa stor det av ens liv innan som man fick ut mycket energi utav.
Jag går i tankarna på att köpa mig en stationär igen och försöka börja spela så smått. Men jag är rädd för att punga ut med 10 tusen och sen kommer den bara stå och samla damm.

Visa signatur

In vino veritas

Permalänk
Medlem
Skrivet av who84:

@Johan86c: Känner igen mig grymt mycket i det du skriver. Jag känner inte alls samma glädje av filmer, serier och spel som man gjorde för x antal år sedan. Det var ändå en så passa stor det av ens liv innan som man fick ut mycket energi utav.
Jag går i tankarna på att köpa mig en stationär igen och försöka börja spela så smått. Men jag är rädd för att punga ut med 10 tusen och sen kommer den bara stå och samla damm.

Ett tips kan vara att hitta någon hobby som är skapande/kreativ och lärorik för att få den där energin ifrån. För mig brukar det skifta att vissa perioder är det kul med spel och film för att sen under längre perioder inte vara intressant medans jag då istället tycker det kan vara roligare med nån hobby. Problemet är att hitta den där hobbyn. För mig har det alltid varit att det måste vara spännande och lite extremt/nischat och nytt där man kanske kan lyckas med något som inte gjorts miljoner gånger redan. Inget frimärksamlande så att säga.

Det kan helt enkelt vara mer intressant att skapa själv och lära sig om något (i sin egen takt och på egna villkor. Dvs. inte jobb utan hobby.)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kalium:

Har nog fått parkeringsbromsen fixad idag. Inget fel på vajern, var något i själva bromsen som hade rostat fast eller nåt om jag förstod rätt. Enligt farsan så ska den funka nu i alla fall. Har precis kommit hem från jobbet så har inte hunnit prova själv.

Frambromsen verkar vara klurigare, inga fel på glidpinnarna utan det är själva kolven som inte går tillbaka riktigt. Verkar vara något fel på slangen eller nåt, för oljan går tydligen inte tillbaka riktigt så det är konstant oljetryck i bromsen vilket gör att bromsen ligger mot lite.

Kan du inte trycka in bromskolven i oket kan det beror på två saker.

1: Rost. Och kolven går trögt. Köp ett begagnat bromsok eller utbytesok.
2: Dålig bromsslang. Dessa kan svälla med tiden, du behöver inte kunna se skador på utsiden. den blir helt enkelt för trång för att trycka igenom bromsvätska. Det är billigt och lätt att byta, så vi hoppas på detta.

Du diagnostierar lätt detta genom att öppna luftningsnipplen. Är det lätt att trycka in kolven när den är öppen så är det slangen som hålle emot, går det fortfarande trögt är det bromskolven i sig själv som går trögt.

Lycka till!

Permalänk

Blev hejdad på stan igår av en riktigt sliten kvinna i 40års åldern,
Hallå ropade hon från nästan 10meters håll, nån meter ifrån så frågade hon kan jag köpa Amfetamin av dig?

Ehm.. ja håller inte på med sånt.

vid vissa platser har det ju alltid funnits en droghandel, men att bli hejdad mitt på stan ?

Visa signatur

hej Achmed Länken till bästa tråden #15549644

Permalänk

Missade ett viktigt prov idag med en poäng Känner mig så fruktansvärt deprimerad.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Grönahunden:

Blev hejdad på stan igår av en riktigt sliten kvinna i 40års åldern,
Hallå ropade hon från nästan 10meters håll, nån meter ifrån så frågade hon kan jag köpa Amfetamin av dig?

Ehm.. ja håller inte på med sånt.

vid vissa platser har det ju alltid funnits en droghandel, men att bli hejdad mitt på stan ?

Jo, droghandel har väll mer eller mindre alltid existerat, men för varje år som går så blir fler fast och mängden droger i landet ökar, tyvärr så blir ju samhället mer och mer drog-liberala samtidigt vilket inte lär resultera i en vändning...

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Asus 390z, intel i9 9900k @5GHz, RTX 3090, ddr4 32Gb @ 3200MHz, corsair AX860, samsung 840 evo 128Gb, samsung 850 evo 250Gb, BeQuiet dark base 900, custom loop (360+480 radiatorer)

Permalänk
Medlem

Höll på att bli riktigt frustrerad när jag nyss skulle komplettera min datorn med ett grafikkort.

Själva monteringen av kortet gick bra, men sen skulle det kopplas in en strömkontakt också...
Den var spårlöst borta och gick först inte att hitta, även om manualen till nätagget hävdade att det skulle finnas två stycken. GAH!!
Efter att ha spenderat säkert en kvart med att hur många gånger som helst rycka i alla kablar (givetvis svarta allihop..) så dök de till slut upp i ett halvdolt utrymme i en oanvänd fläktplats i toppen av chassit....

Permalänk
Medlem

Har fått någon slags migrän och synfel på samma gång. Om jag fokuserar blicken på något så "försvinner" fokus på det som är lite till höger (periferiseendet eller nåt). Fattar inte vad det beror på men det är riktigt irriterande. Går ju knappt att läsa.

Två alvedon, en ipren och en treo har inte gjort ett skvatt åt värken heller... ljuvligt!

Visa signatur

Grubblare

Permalänk
Medlem
Skrivet av drwlz:

Har fått någon slags migrän och synfel på samma gång. Om jag fokuserar blicken på något så "försvinner" fokus på det som är lite till höger (periferiseendet eller nåt). Fattar inte vad det beror på men det är riktigt irriterande. Går ju knappt att läsa.

Två alvedon, en ipren och en treo har inte gjort ett skvatt åt värken heller... ljuvligt!

Det är inte ovanligt med synbortfall vid migrän. Köp sumatriptan på apoteket, det fungerar bättre än vanliga smärtstillande.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av oatp1b1:

Det är inte ovanligt med synbortfall vid migrän. Köp sumatriptan på apoteket, det fungerar bättre än vanliga smärtstillande.

Skickades från m.sweclockers.com

Tack för tipset!

Är inte van vid att få migrän. Brukar mest ha vanlig huvudvärk på grund utav dålig sömn (spänningshuvudvärk eller liknande).

Var ju precis som det stod på vårdguiden... synproblem först och efter ett tag kommer huvudvärken.

Visa signatur

Grubblare

Permalänk
Medlem
Skrivet av drwlz:

Har fått någon slags migrän och synfel på samma gång. Om jag fokuserar blicken på något så "försvinner" fokus på det som är lite till höger (periferiseendet eller nåt). Fattar inte vad det beror på men det är riktigt irriterande. Går ju knappt att läsa.

Två alvedon, en ipren och en treo har inte gjort ett skvatt åt värken heller... ljuvligt!

usch.. jag har haft migrän en gång i hela mitt liv. trodde att det var något allvarligt. blev blind på ena ögat och såg bara "myrornas krig" på det ögat. Sjukhuset konstaterade migränanfall och dagen efter var det borta.

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Inaktiv

Nu jävlar ska jag ventilera!

Displayport kabel som inte hittar skärm. check
Hdmi kabel som ger en upplösning en blind man skulle uppskatta. check
Grafikkort som inte syns i bios eller enhetshanteraren. check
Internet funkar inte utan uppdaterad moderkort bios. check
Ingen cd läsare/internet kan inte ladda ner drivrutiner. check
Endast ipad med fungerande wifi. check

Har redan pungat ut 15 tusen men nu behöver jag betala en tekniker 500kr i timmen för att fixa detta, han kommer väl dra ut på arbetstiden så att jag får betala ytterligare en liten förmögenhet. Gud vad man tjänar på bygga eget!!!!!
Om jag fick spola tillbaka tiden hade jag aldrig köpt den här jävla datorn.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon264921:

Nu jävlar ska jag ventilera!

Diplay port kabel som inte hittar skärm. check
Hdmi kabel som ger en upplösning en blind man skulle uppskatta. check
Grafikkort som inte syns i bios eller enhetshanteraren. check
Internet funkar inte utan uppdaterad moderkort bios. check
Ingen cd läsare/internet kan inte ladda ner drivrutiner. check
Endast ipad med fungerande wifi. check

Har redan pungat ut 15 tusen men nu behöver jag betala en tekniker 500kr i timmen för att fixa detta, han kommer väl dra ut på arbetstiden så att jag får betala ytterligare en liten förmögenhet. Gud vad man tjänar på bygga eget!!!!!
Om jag fick spola tillbaka tiden hade jag aldrig köpt den här jävla datorn.

Går det inte ladda ner drivrutinerna via din ipad och föra in på din dator?

Visa signatur

Ryzen 5 7600
Rx 6650xt
32Gb

Permalänk
Medlem

Har varit ute och rest från Marstrand (GBG) till Stockholm i snart 5 timmar...
Vaknade till att busscahffisen kört bort sig och fick springa fram med gps..
Svettig hann jag precis innan tåget avgick från GBG C. Tur att även det var försenat!

Efter en stund på rälsen var det sjäkvklart försening ut ifrån Skövde!
Och nu några mil innan Stockholm är det några j*vlar ute och går på spåret!
Polis kan inte meddela när tåget får fortsätta. Jag kokar inombords!

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av griid:

Har varit ute och rest från Marstrand (GBG) till Stockholm i snart 5 timmar...
Vaknade till att busscahffisen kört bort sig och fick springa fram med gps..
Svettig hann jag precis innan tåget avgick från GBG C. Tur att även det var försenat!

Efter en stund på rälsen var det sjäkvklart försening ut ifrån Skövde!
Och nu några mil innan Stockholm är det några j*vlar ute och går på spåret!
Polis kan inte meddela när tåget får fortsätta. Jag kokar inombords!

Sånt här stör mig som pendlare så mycket, allt strul som hela tiden uppstår. I ditt fall extremt en dag, men i mångas fall kanske 30 minuter varje dag året runt.

@anon264921: Detta kan hända precis den bästa. Mitt råd är ta bort cpun och kolla med en ficklampa efter böjda ben på sockeln. Annars får du som sagt ladda hem drivrutiner manuellt.

Jag själv kommer kanske montera ihop en svindyr dator snart med Amd ryzen, p.g.a min tidsbrist kanske jag monterar ihop en billigare först som ändå går på runt 20 000kr.
Och då kostar en montering på vanliga butiker mellan 800-1000kr, d.v.s superbilligt i sammanhanget. Och man får en viss garanti på köpet, frågan jag dock ställer mig är vad för personer de tar in för att montera den? Är det personer som har åsikten att ESD skydd enbart är till för personer med dåligt självförtroende? Så jag skulle vilja vara med på en sådan montering och övervaka personen.

Permalänk
Inaktiv

@anon159643:

Jag vet att moderkortet inte har några böjda pins, jag inspektera det noga innan montering samt att jag var mycket försiktig när jag installera processorn. Jag har lyckats installera windows 10 med en hemsk upplösning, processorn funkar (25 grader idle), om jag har tur så är felet brist på drivrutiner annars är det grafikkortet som inte funkar.

Finns massvis med personer som har fått detta (no displayport signal) problemet, en del löste detta med drivrutiner andra fick byta kort, jag skyller på Nvidia, dåliga drivers/fel i hårdvaran. I vilket fall som helst ska jag lämna dator till en it tekniker som ska uppdatera alla drivrutiner.

Bygg inte själv om du är nybörjare, låt affären göra det åt dig, funkar inte något lär dem fixa det innan datorn skickas ut till dig, 700kr är ett billigt pris för att slippa en massa huvudvärk.

Permalänk
Medlem

Jag har länge letat efter en klocka som passar min (livs)stil och har varit inställd på någon form av G-Shock p.g.a. dess tålighet. De flesta är dock väldigt spejsiga i sin design med en massa onödigt krafs men jag hittade till slut vad jag själv anser vara den optimala klockan, nämligen G-101.

En billig, simpel och någorlunda stilren G-shock som såldes fram till för ett par år sedan men av någon anledning verkar den inte finnas att få tag i någonstans i hela världen! Eller ja, jag hittade en i Tyskland men den var riktigt smutsig och äcklig...Finns det några bra klocksiter med köp- och säljavdelningar där man kan efterlysa specifika modeller?

Alternativet får nog bli en G-100 men den är inte alls lika stilren. G-101 till vänster och G-100 till höger.

Visa signatur

NZXT H5 | Asus Strix B550-F | 5800X3D | NZXT Kraken Elite 240 | 32GB Kingston Fury 3600MHz CL18 | Corsair RM850x Shift | Kingston Fury 2TB NVMe | 4070 Super FE | Dell G2724D 165Hz

Permalänk
Skrivet av ågren:

Jag har länge letat efter en klocka som passar min (livs)stil och har varit inställd på någon form av G-Shock p.g.a. dess tålighet. De flesta är dock väldigt spejsiga i sin design med en massa onödigt krafs men jag hittade till slut vad jag själv anser vara den optimala klockan, nämligen G-101.

En billig, simpel och någorlunda stilren G-shock som såldes fram till för ett par år sedan men av någon anledning verkar den inte finnas att få tag i någonstans i hela världen! Eller ja, jag hittade en i Tyskland men den var riktigt smutsig och äcklig...Finns det några bra klocksiter med köp- och säljavdelningar där man kan efterlysa specifika modeller?

Alternativet får nog bli en G-100 men den är inte alls lika stilren. G-101 till vänster och G-100 till höger.

http://i919.photobucket.com/albums/ad31/d2mac_2009/G10X.jpg

Dom här tycker jag är snygga annars!

http://4.bp.blogspot.com/-0ylq07xBrRo/UXeCwxNuCYI/AAAAAAAAAFY...

Men surfa in på klocksnack så får du hjälp!