Skämmiga misstag vid datorbygge/elektronikhantering?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Valonen:

Muspekaren rörde sig ibland och betedde sig irrationellt. Började felsöka och funderade på om någon trojan smugit sig in. Tre timmar senare med alla möjliga program för att testa saker, kom jag plötsligt på att jag kvällen innan hade kopplat in en annan mus via usb, som jag lagt bland kablage bakom monitorn......! Fick mig ett gott skratt efteråt.

Hade ett liknande scenario under tidigt 2000-tal under ett relativt stort lokalt LAN där min väns muspekare for omkring. Vi felsökte länge och febrilt innan vi upptäckte en kille två rader bort med samma uppsättning av tangentbord och mus. Han fick under LANet sedan låna annan utrustning. Detta blev höjdpunkten under vistelsen

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Relik 📜

Skruvade dator mitt i natten i rum där andra sov. Hade sådan klassisk TT-kylare med fläkt i typ en miljon RPM. Var inte riktigt beredd när burken startade med ett jävla ljud, så körde instinktivt in fingret för att hålla fast fläkten.

Skar upp två fingrar, rann blod över mobo och annat. Kortade ljudkortet.

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
▪ Nöje #1 -> i5-11400F - B560M-ITX/ac - RTX 3070 - 16 GB DDR4
▪ Nöje #2 -> R5 5600 - Prime B450-Plus - RX 6750 XT - 16 GB DDR4
▪ Mobilt -> HP Pavilion Aero - R5 5625U - 16 GB DDR4
▪ Konsol -> Steam Deck, Xbox Series S

Permalänk
Medlem

Jag var väl typ 10 år och hade hittat något nummer av pc för alla där de visade hur man gjorde massa feta inställningar i Windows XP. Jag fastnade för en guide som visade hur man kunde ändra texten "start" på startmeny-knappen till något annat. "Hehe" tänkte jag, "här ska det stå Linus - coolt!". Till saken hör att det inte var min egna dator utan familjens gemensamma.

Det var några ändringar som skulle göras i regedit, så jag klickade mig in där och rotade runt och ändrade bytte ut lite olika ord här och var till "Linus". Startade om datorn och tja.. den startade inte.

Minns inte hur vi fick ordning på det, men det var inte smärtfritt. Och det stod fortfarande "Start" på startmenyn.

Permalänk
Medlem

orkade inte byta till skruvmejsel av rätt storlek så körde med en storlek för liten vad kan gå fel liksom.. givetvis slant jag och klippte av ena benet på en kondensator för att jag inte fått perfekt grepp

Visa signatur

Valkommitens ordförande går till dikatorn och säger vi har en bra och en dålig nyhet vilken vill du höra först?
-Den Bra -Du är president igen
-Så vad är den dåliga nyheten? -Ingen röstade på dig!
Om du vill veta hur det är att leva i en diktatur läs här https://charter97.org/en/news/

Permalänk
Avstängd
Skrivet av emilakered:

Skruvade dator mitt i natten i rum där andra sov. Hade sådan klassisk TT-kylare med fläkt i typ en miljon RPM. Var inte riktigt beredd när burken startade med ett jävla ljud, så körde instinktivt in fingret för att hålla fast fläkten.

Skar upp två fingrar, rann blod över mobo och annat. Kortade ljudkortet.

Jag hade en fläkt som är på max 3000 RPM som jag hade sätt på chassi dörren dock så skruvar man inte fast den och när jag skulle öppna chassi då fläkten börja göra miss ljud så öppnar jag chassi för att kolla till fläkten men då råka jag min lillfingret komma mot fläkten och en bit hud gick bort och blond kom aj vad det gjorde ont.

Visa signatur

Man är inte dum för att man har stavproblem.
Läs mer om min synfel Visual Snow
Om mig ----> #16970666

Permalänk
Medlem
Skrivet av AMD-FX:

Greppade ett moderkort när strömmen va inkopplad och påslagen. Fick en del stötar så att säga

Är det starkström i moderkort? Nätagget lämnar väll max 12 volt? Kanske nån del som "steppar" upp volten, bra o veta då man kan undvika det området.

Jag var ÖVERTYGAD att det var fel på ett moderkort som jag skickade in på felsökning...det visade sig att det var grafik kortet.
När jag var relativt ny på pc datorer så tyckte jag det såg stökigt ut med command.com autoexec mfl att jag la dom i en mapp. Förstod lite senare varför windows vägrade starta

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Ryzen 5900X @ Stock, MSI Suprim X 3080 @ game mode.

Permalänk
Medlem

Lite bakgrundshistoria: Tror detta var runt 2010-2011.
Hade en Lian-Li PC-T60B Test Bench med ett XFX nätagg på 1250W (fått ett nytt på garanti då mitt första hade haft ett fabrikationsfel) och ett Asus CROSSHAIR V FORMULA-Z Socket AM3+ modermodem; Labbade för tiden med lite med olika Crossfire uppsättningar t.ex. 3xHD5870 (1GB) alt. 2xHD5870 (1GB) + 1xHD5970 (2GB) osv.

Halvlång historia kort: Jag gjorde en lite för tidig variant av Linus PCI-E "hotswap" test. https://www.youtube.com/watch?v=YigN2mkQMPc&t=2s

Missade att spänningen var på när jag bytte ut ett av grafikkorten, plötsligt blixtrade det till när jag satte i mitt HD5970 en av PCI-E portarna (Kortet var hyfsat stort, tungt och svårt att hålla rätt vinklat).
Aftermath: Moderkortets ljudkort slutade att fungera, luktade bränt, ena GPU:n på HD5970 kortet lade av. Ett ram-minnes slot slutade att fungera, nätagget strök också med.

CPU:n (1090T) och mina 2xHD5870 korten överlevde, har för mig att även ramminnesstickorna klarade sig men det skall jag låta vara osagt...

Med facit i hand blev detta en ganska dyr anekdot.

Visa signatur

Tower: ace Battle IV | CPU AMD Phenom II X2 BE unlocked 4cores@3,2GHz | RAM 8GB DDR2@800MHz | MB ASUS M4A785-M | GFK AMD Radeon HD 6850 1GB | HDD Kingston SSD Now 60GB (/) Seagate 2TB(/home) | OS Ubuntu 20.04 LTS
-Numera titulerad: "dator-hipster" då jag har en AMD GPU och dessutom kör Linux.

Permalänk
Medlem

Hade ett Chieftec Dragon chassi.
På något märkligt vis lyckades jag spilla kaffe på bordet så det skvätte in i chassit och dödade grafikkortet.. Om jag minns rätt var det t.o.m min brors kort som jag lånade.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Ryzen 7800x3d, Noctua nh-d15, ASUS B650Plus, 32GB DDR5 6000MHz, KFA2 RTX 4080, AW2723DF, Corsair RM850x, Zalman Z9 Iceberg Vit, Logitech G502 Lightspeed, Galaxy S23, Xbox Series X, Triangle Esprit Comete EZ, Triangle Esprit Titus EZ, Triangle Esprit Voce EZ + SVS SB2000 pro drivs av Yamaha RX-V6A, Beyerdynamic - DT 770 PRO 250 Ohm + Røde AI-1, Moza R5, Meta Quest 3.

Permalänk
Medlem

Raderat diskars totala innehåll vid installation av windows har jag gjort en tre-fyra gånger.

Visa signatur

There are no more barriers to cross. All I have in common with the uncontrollable and the insane, the vicious and the evil, all the mayhem I have caused and my utter indifference toward it I have now surpassed. My pain is constant and sharp and I do not hope for a better world for anyone, in fact I want my pain to be inflicted on others.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon24319:

Under min tid som en extreme gamer av spelet Diablo 2 när man använde cd-skivor så blev de en spricka i skivan. Använde den ett bra tag tills den exploderade i CD läsaren.
Plockade ur läsaren som nu hade förvandlats till en Maracas. Skakade ur de bitar som gick och fick en ny på garantin. Haha

Skickades från m.sweclockers.com

Det där hände mig med fast med Lord Of Destruction CD:n. blev riktigt rädd när det helt plötsligt small till

Permalänk
Medlem

Kopplade in en hårddisk tillfälligt så den låg på golvet bredvid datorn. Tappade ett gem från skrivbordet som föll rätt ner på hårddiskens kretskort. Det blev förstås poff och allt på disken försvann!

Permalänk

Ett modem som helt random ringde till en trevlig tjej, istället för Telia!
Tappade ett chassi så det blev snett.
Satte i ett ram minne felvänt, så jag brände en minnesplats och fick löda om 3,3 volten!
Brände styrkortet på en hd då molexen var felvänd!
Brände ett moderkort och cpu(coppermine celeron) då den moddade kylaren tog i kondensatorerna.
Pajade en 1Tb hd, vet inte hur?
Mina EDO 66mhz minnen vart aldrig som förr efter att ha körts i 133mhz(AMD K6 3d)
En psu RÖK i en 3dMark runda, med en AMD Barton i 2450mhz på en Nf-7 bräda. Då JNC inte hade bra 450W agg.
For på semester i 4 veckor med löd pennan på, liggandes på tidningspapper.
Stoppade handen i en ljusorgel med strömmen på.
Piggyback monterade minnen i en Atari 520ST ,för att modda den till en 1040. Men det glappade, så att den bara var en 520 ibland.
Lyckades med att vända gafflarna fel i en växellåda, så jag hade ettan och backen i samtidigt. Det var bara att riva.

Visa signatur

Gigabyte b550m aorus pro, AMD 5600X, Thermalright peerless assassin 120 se, 2x16GB Corsair, Asus RX 6600 , M.2 Kingston KC3000+WD Black SN750 SE, SSD Intel, WD Ecco green 1TB, EVGA Supernova G2 750W, Fractal D R4. Samsung S24F352FH. Corsair Raptor K40, Steelseries Kana Thor.

Permalänk

jag skulle tömma min custom vattenkylningsloop, tog bort ena slangen och hade ner den i en hink, på med datorn och ser hur vattnet sugs ifrån slangen och upp i datorn.. *Fuck*... och fyllde hela datorn med vatten istället

Visa signatur

Landator: Q6600 @ 4ghz | 4gb Ballstix pc8500 | ASUS p5k-vm Matx | Asus 8800GT 512 | 150gb raptor | WD 250gb | 2x500gb seagate | Tagan 480w | Aplus micro-atx chassi | Samsung 226BW | Audigy ZX 5.1 |

Permalänk
Medlem

Har inte gjort allt för stora tabbar (som jag minns...). Tror det beror på att jag är sån pessimist och stark troende på Murphys Lag att jag är extremt försiktig vilket både är bra och dåligt för jag vågar inte prova nya saker i samma uträckning då det innebär risk. Finns det minsta risk att något ska gå snett så förutsätter jag att det kommer hända

(Jag är en sån där som alltid blir träffad av en boll om jag går förbi en fotbollsplan eller liknande. Universum hatar mig haha)

Värsta jag gjort är nog formaterat om fel disk men inget kritiskt som försvann.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Fors_89:

Det där hände mig med fast med Lord Of Destruction CD:n. blev riktigt rädd när det helt plötsligt small till

Lord of Destruction... ha ha!

Påminner mig om när jag skulle märka upp några nybrända C-skivor för länge sedan, hittade ingen filtpennna så tog en gammal rörstiftspenna, tänkte att de inte borde spela någon roll trots alla varningar på förpackningen och målade friskt på skivorna, senare kom vi fram till att de inte fungerade för att stiftet på något vis tryckt sönder folien på den andra sidan av skivorna med perfekta spegelvända bilder av alla vampyrtänder och annat vi målat dit...

Var på den tiden strax efter att CD skivorna matades in på en separat släde på vissa fabrikat och en DVD läsare (endast läsare...) kostade närmare 25K...

Visa signatur

Daisy, Daisy...
Three is a magic number
Yes it is, it's a magic number

Permalänk
Skrivet av AMD-FX:

Greppade ett moderkort när strömmen va inkopplad och påslagen. Fick en del stötar så att säga

Då du har max 12 volt på moderkortet är det helt omöjligt att få en stöt, men det kan vara potens skillnader! Mätte en dator som var i kopplad i ojordat uttag, mellan chassit och ett element var det 115 volt!

Visa signatur

Gigabyte b550m aorus pro, AMD 5600X, Thermalright peerless assassin 120 se, 2x16GB Corsair, Asus RX 6600 , M.2 Kingston KC3000+WD Black SN750 SE, SSD Intel, WD Ecco green 1TB, EVGA Supernova G2 750W, Fractal D R4. Samsung S24F352FH. Corsair Raptor K40, Steelseries Kana Thor.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Tomas1966:

Då du har max 12 volt på moderkortet är det helt omöjligt att få en stöt, men det kan vara potens skillnader! Mätte en dator som var i kopplad i ojordat uttag, mellan chassit och ett element var det 115 volt!

Tror också på detta. Fick en skön kyss när jag råkade använda en skärmad nätverskabel utan rätt utrustning och tog på ytterhöljet. Potentialskillnader kan ge rätt osköna stötar. Kan lägga till det på mina tabbar listan nu !

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Tomas1966:

Då du har max 12 volt på moderkortet är det helt omöjligt att få en stöt, men det kan vara potens skillnader! Mätte en dator som var i kopplad i ojordat uttag, mellan chassit och ett element var det 115 volt!

Ja, jag har inte råkat på det på datorn ännu... men väl på annan utrustning, Tex när jag skulle skruva fast en skyddsplåt på en av värmepumparna i somras, kunde nästan svära på att det gick 230V ut i chassit, men mätte upp en potentialskillnad på mer än 110V (dvs likvärdigt med Amerikansk nätspänning)... (visade sig att jordlinan var bruten på den maskinen av någon anledning).

Måste mäta på min nuvarande (dator) rigg för skoj skull, bör vara någonting i den stilen om man mäter mot riktig jort just nu när man kör mot ojordad misstänker jag... Fast sitter på ett torrt trägolv just nu.

Visa signatur

Daisy, Daisy...
Three is a magic number
Yes it is, it's a magic number

Permalänk
Medlem
Skrivet av tBiorrith:

Jag och min hade datorn mot varandra på samma bord och jävlades med varandra genom att dra ut sladden på varandras skärmar och så. Det var tjockskärmar på den tiden.
Då hittade han en röd brytare bak på min skärm och slog om den. Det blev svart, sprakade och rök rätt bra. Att slå om skärmen till 110V när man matar 220V är ingen höjdare så här med facit i hand....

Det där med att slå om till 110V när man matar 220V ... .. .

Det gjorde jag på farsans rakapparat när jag var i 10års åldern.

Det är ju en frestande liten knapp, när man är 10år.

Gissa om han skrek

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Avstängd

Äldre Rakapparater brukade dock hålla tillräckligt länge för att man skulle hinna dra ur dem, men kan gissa hans reaktion...

110V var vanligt i vissa äldre anläggningar kopplade till Järnvägen, samt militären här långt in på senare hälften av 1900 talet, har för mig det var först på 70-80 talet det fasades ut helt (85?). Så rätt många svenska män har nog erfarit detta om man gjort värnplikten på den tiden och glömt att ställa tillbaka rakapparaten... ha ha

Visa signatur

Daisy, Daisy...
Three is a magic number
Yes it is, it's a magic number

Permalänk
Medlem

Hade precis fått en Amiga 1200 i början av 90-talet. Innan hade jag en Commodore 64, så detta var första datorn med mus, GUI o.s.v. Av någon anledning tyckte jag det kändes mer logiskt att använda musen med sladden mot mig (levande möss har ju svansen baktill, inte fram...). Eftersom jag aldrig använt eller ens sett en datormus tidigare i mitt liv vande jag mig helt enkelt vid att alla musrörelser var inverterade. Började inse att något inte stod rätt till när varje gång det stod "Press left mouse button to continue" var jag tvungen att trycka på höger musknapp för att något skulle hända.

Tog ganska länge att lära om, men idag är jag en välintegrerad, fungerande medborgare som använder datormusen åt rätt håll.

Visa signatur

Ryzen 7 3800X, Asus Prime X370 Pro, 32 GB LPX 3600, Gainward RTX 3060 Ti Ghost, 7 TB SSD + 4 TB HDD

Permalänk
Medlem

Detta är runt 13-14 år sedan, råkade sätta en CPU kylare fel. Försökte dra loss den men kylpastan hade limmat ihop kylaren med cpun rätt bra så cpun lossnade från moderkortet, och kylaren samtidigt. Flög iväg, landade på golvet och böjde hälften av alla pinnar.

Tog en kökskniv och böjde upp rad för rad tills jag kunde lura tillbaks den i sockeln. Fungerade därefter som tur var

Visa signatur

//']['ias

Permalänk
Medlem

@bzq: Förstår att det var en höjdare, tänk vad tokigt det blir ibland.

Visa signatur

Chassi: Corsair Obsidian 500 RGB SE / Systemdisk Samsung 980 PRO SSD: Samsung 850 PRO 250GB / SSD: Samsung 850 EVO 250GB / SSD: Crucial MX300 1TB / CPU: Ryzen 7 3800X @ 4,2 Ghz / Kylning: Noctua NH-D15S push/pull / GPU: MSI 3080Ti SUPRIM X / PSU: Corsair RM1200i / MB: ASUS X470-f Gaming / RAM: HyperX Fury 2x16GB 3600 mhz / OS: W10 / Mus: Logitech G903 / TB: Logitech G915 TKL Wireless / Ljud: Sound BlasterX Pro-Gaming AE-9, Blue Yeti , Sennheiser HD660S, Skärm: Acer Predator X34P @3440x1440 UltraWide

Permalänk
Medlem

Har egentligen inte lyckats med nåt direkt pinsamt som jag kan minnas. Det värsta var väl när jag skulle trycka i en DDR2-sticka, som vek/vred sig, vilket resulterade i att någon lödning fördärvades under något av minneschippen, och en rätt tilltufsad minnesplats. Förmodligen hade jag väl inte prickat rätt eller något.

Skrivet av emilakered:

Skruvade dator mitt i natten i rum där andra sov. Hade sådan klassisk TT-kylare med fläkt i typ en miljon RPM. Var inte riktigt beredd när burken startade med ett jävla ljud, så körde instinktivt in fingret för att hålla fast fläkten.

Skar upp två fingrar, rann blod över mobo och annat. Kortade ljudkortet.

Hah, påminner mig om en gammal kollega. Var inte närvarande själv, men han skulle öppna en kokosnöt, hans weapon of choice blev vinkelslipen, och han höll nöten i handen. Tydligen blev det riktigt blodbad.

Samma kille fick i övrigt vid ett annat tillfälle för sig att stajla lite, och göra sådär som man kan göra med ett ljus eller en tändare, och dra fingrarna genom lågan. Det korkade i hans fall var att han försökte sig på det med skärbrännaren. Det luktade faktiskt rätt gott, snarlikt bacon

Visa signatur

Nu lurade jag dig att slösa bort ett par värdefulla sekunder av ditt liv på att läsa denna fullständigt poänglösa signatur!

Permalänk
Medlem

Av någon anledning skulle jag och en polare pilla med våra datorer på ett lan för många år sedan. När jag skulle sätta tillbaka CPU kylaren på min AMD Athlon 2400+ så kunde man sätta kylaren på fel håll så den lutade mot sockeln. Slutade med en härlig core-crush.

Visa signatur

ASUS TUF Gaming B650-Plus WIFI | Asus 4070 OC| Ryzen 7800X3D | 32GB Corsair 6000Mhz CL30 | EVGA G2 750W | Fractal Design Define R6

Permalänk
Skrivet av skog1s:

Det där med att slå om till 110V när man matar 220V ... .. .

Det gjorde jag på farsans rakapparat när jag var i 10års åldern.

Det är ju en frestande liten knapp, när man är 10år.

Gissa om han skrek

Haha, påtal om rakapparater så skulle jag koppla i den på toaletten i det jordade uttaget gjort för rakapparater. Enda som var fel var att rakapparaten har en vanlig kontakt för 220v vägguttag och det på toa är ett sånt där för typ rakapparater/hårtorkar. Det fungerar inte så bra nu det uttaget iaf..

På gamla jobbet så skulle en kollega koppla i motorvärmaren i gaffeltrucken och han gissade att det var den svarta Calixkabeln som var till gaffeltrucken och tröck i den. Du kan alltså få i en Calixkontakt i ett Defa uttag! dock så fungera inte värmaren och kontakten fick bytas.

Har även Pillat ner en gaffel på glödtråden i en brödrost 2ggr. Men bara den första gången för att jag tyckte dom såg så mjuka ut och vela se.

snubblat på hörlurskabeln så många gånger i bärbara så att den kontakten inte fungerar mera och sätter du en kabel dit så är kontakten bara till hälften "fylld"

monterat en hel vatten loop helt klart och ska "bara" sätta dit grafikkortet och ansluta det då jag inser att pumpen är ivägen för grafikkortet..

Visa signatur

Idag använder jag min dator till Ingenting men den har

Ryzen 3700x b550 Gigabyte Aorus PRO, corsair 3600, b AOC 24"@144hz
Ryzen 2600x,Asus x470,Gigabyte 1080 Ti aorus
16 Gb vengeance @3000Mhz 1.37volt, Custom loop
|triple monitor|AOC24" AOC 24"@144hz, Dell Ultrasharp 24"

Permalänk
Medlem

Mitt första datorbygge läste jag inte manualen missade saker som distanser och vissa kablar.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

i7 5775C, GTX 1080 Ti, 16GB RAM, 1TB Samsung SSD

Permalänk
Medlem

De fyra största misstagen/missöden jag har gjort (det har varit en del)
1. Testade ljudnivån på en CPU-kylare till min AMD Thunderbirb, dock höll jag den i handen så processorn brann upp på 1 sekund med en fin rökpelare.
2. Bröt av hörnet på ett RAM-minne samt halva fästanordningen på moderkort när jag prompt skulle installera ett minne utan att först lägga ner datorn på sidan. (Dock fungerade minnet och moderkortet som tur var)
3. Tänkte att jag kunde plugga in sladden till min floppydrive när datorn var på, missade och satte kontakten snett och eldade upp den hehe.
4. Höll på att hjälpa en kompis med sin dator, den var öppen och så välter lådan. Jag stoppar in handen för att stoppa den och får en sylvass kant rakt in i fingret. Tappade en liten del av fingertoppen hehe.

Visa signatur

“Problems that remain persistently insoluble should always be suspected as questions asked in the wrong way.” ― Alan W. Watts

Permalänk
Medlem

Gjorde ett hemskt onödigt misstag för en vecka sedan, hade ett gammalt riggat moderkort med cpu, kylare och minne i garderoben. Det har bara stått på diverse ställen för lätt misshandel där tunga saker balanserar på det med mera.
Fick för mig att se om det fortfarande funkade så jag riggade upp det på ett bort utan chassi och visst fan funkade det! två sekunder senare så fick jag för mig att stänga av "datorn" på samma sätt jag satt på den via skruvmejsel och jag kom åt lite fel, en stark gnista mellan två/tre av pinsen och sedan var det för evigt dött:(

Visa signatur

X2 3800+ A64 Manchester (10*240, 2400 mhz 1.55v), MSI K8N NEO 2 Platinum, 2048 mb Corsair TwinX 3200C2 (2.5-3-3-8, 200 mhz, 2.75v), AIW X800XT (544/544), 74 gb Raptor, 250 Seagate, Tagan 480w

Permalänk
Medlem

Skaffade en billig padda ifrån Kina (Wish) för att öva på ADB samt Flasha egna ROMs osv.

Lyckades roota den och det första jag gjorde med mina nya superuser-krafter var att ta bort två förinstallerade kinesiska skitsaker.

Som visade sig vara totalt kritiska för systemet...

Med rooten hade jag hunnit kolla in paddans riktiga Specs vilka inte alls var vad jag betalat för på Wish, hade redan lagt in en refund request samt fått den godkännd. Så är väll ganska glad att jag gjorde den tabben där istället för på en riktig padda.

Skickades från m.sweclockers.com