Permalänk
Medlem

Laptop WoW Shadowlands

Hallå!
Då min nuvarande dator (från stenåldern) strular och lever rövare behöver jag en ny dator ganska omgående!

Huvudsakliga syftet är till att spela World of Warcrafts nya expansion shadowlands så det behövs ju ingen best till maskin antar jag? Likt alla andra gånger blir det väl ett halvår intensivt användande för att sedan samla damm i 2 år.

Vet att bärbara datorer ej är att föredra men då jag är borta på jobb mer än hemma så är det enda lösningen. Har tänkt fixa en stationär senare när hetsen kring alla nya komponenter lagt sig.

Har inte så stora krav annars. Utseende och ljudnivå är väl inte prio men alltid trevligt om den går att ha i ett möblerat rum och inte låter som en rymdraket, gärna ha en 15 tums skärm och inte kosta skjortan. Hemma kopplar jag in den till skärm, tangentbord, mus etc.

Kikat lite på denna https://www.webhallen.com/se/product/308707-ASUS-ROG-GA502DU-...

Vore väldigt tacksam för tips och råd då jag inte är så insatt själv!

Permalänk
Medlem

Laptopen du länkade är ett fantastiskt prisvärt val om du kan leva med att den har ett engelsk tangentbord istället för svenskt.

Det ända alternativ jag kan se är Lenovo legion 5 hos elgiganten för 9990 kr. Den kommer ha lite bättre prestanda i WoW eftersom både CPU och GPU är mindre strömsnåla varianter med lite mer prestanda. Däremot är lenovon mindre bärbar eftersom den har markant sämre batteritid och är tyngre än den du länkade.

Finns flera recensioner av båda dessa maskiner på youtube du kan titta på. Bara skriva ASUS ROG GA502DU i youtube sök eller Lenovo legion 5

Visa signatur

[CPU: Intel i5-750 @ 2,6 ghz][MB: Gigabyte P55A-UD3][GFX: Phantom Geforce 670 GTX OC][RAM: Corsair XMS3 1600MHz 8GB][Chassi: Fractal Design r3] [HDD: 1TB Samsung Spinpoint F3][SSD: Crucial MX100 2.5" 7mm 256GB @ SATA 2][PSU: Corsair TX650W][CPU Kylning: Akasa Venom][OS: W7 64-bit][Skärm: BENQ 2412]