Den som vill spela med höga grafikinställningar och uppdateringsfrekvens behöver en hel del kraft under huven. På senare tid har dock nya generationer bild- och uppskalningstekniker gjort det möjligt att klämma fram mer prestanda utan att för den skull behöva tömma plånboken.

Ett exempel på detta är den populära mellanklassaren Geforce RTX 4060, som kommer laddat med välkända Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS) för att ge tillräckligt med prestanda även i höga upplösningar. Alla är dock inte sålda på att ta genvägar med maskininlärning och AI utan föredrar råa pixlar (eller spelkonsol?).

Hur resonerar du? Var med i omröstningen och berätta i forumet!

Prestanda för pengarna med Nvidia Geforce RTX 4060

Hur god spelupplevelse går egentligen att uppnå med en lite billigare mellanklassare? Emil optimerar inställningar i titlar som Horizon: Forbidden West och Dragon's Dogma 2.

Se videon

Sponsormeddelande

Förhöj upplevelsen med MSI GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black OC

Spela, streama, skapa. GeForce RTX 4060 låter dig ta dig an de senaste spelen och apparna med den ultraeffektiva Nvidia Ada Lovelace-arkitekturen. Upplev uppslukande, AI-accelererat spel med ray tracing och DLSS 3, och ladda din kreativa process och produktivitet med Nvidia Studio.

MSI GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black OC hos Komplett

I samarbete med MSI och Nvidia

pngmsi.png

Denna artikel produceras i samarbete med MSI och Nvidia. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.