Permalänk
Medlem

Chrome glitchar

Hej,

Sedan ett par månader tillbaka har jag lagt märke till att min chrome glitchar när jag använder programmet. Jag kan scrollar på sociala medier eller plugga, och så helt plötsligt så är det som om webbläsaren blir pixlig i svart eller vitt. Det kan flimra till i sidan eller så täcks halva bildskärmen av det (jag tycker ibland att det liknar QR-kod pixel). Så fort jag scrollar vidare försvinner det, också när jag försöker ta en bild på det... Men det oroar mig, är något fel någonstans?

Jag har kollat mina drivrutiner, och alla är uppdaterade. Har även sett till att chrome har senaste uppdateringen men det hjälper inte. Testade att använda edge och där märkte jag inte av problemet, men jag är inte så förtjust i edge så kanske inte satt tillräckligt länge för att problemet skulle synas. Men det händer inte när jag använder andra program, bara internet.

Någon som stött på det här problemet tidigare, eller har någon idé om vad det kan vara?
Förslag på lösning?

Ha en fin dag!

Permalänk
Medlem
Visa signatur

5800X3D, ASUS TUF 4080 , 32 GB G.SKILL Tridentz 3600cl16, Gigabyte x570 wifi pro, Samsung 960 EVO 512GB, Corsair SF750, Xtia Xproto-L

Permalänk
Medlem

Tack för tipset! <3 Ska testa och se om det blir skillnad!

Permalänk
Medlem
Skrivet av missblue:

Sedan ett par månader tillbaka har jag lagt märke till att min chrome glitchar när jag använder programmet.

Jag ser samma sak i MS Edge som är baserad på Chromium. Att ändra ANGLE till OpenGL är inte en 100%-ig fix här, men det mesta försvann. Testar nu det andra tipset som kom via Haibane, dvs att lägga till dom siter som krånglar under "Never put these sites to sleep".

För mig är det i princip endast Expressen.se samt Facebook som dessa glitchar syns. Ett tag syntes det även på desktop men det försvann vid en drivrutinsuppgradering. (Grafikkort Nvidia RTX A5000)

Permalänk
Medlem

testa att stänga av hårdvaruacceleration, hade liknande bekymmer men endast när jag kollade youtube. Det hjälpte att stänga av hw acceleration:)