Permalänk

Ingen bild på skärmen!

tja!

Jag har lite probs med min dator...

Jag har skrivit samma sak till en kompis på msn så jag "Ctrl+C och Ctrl+V:ar"

"En kompis visade mig hur man tog ut flänsen och hur man stoppa tebax den.... jag hadde köpt en fläkt för ett tag sen( http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=15&disc= ) den stoppa jag i den nya datorn och den nya datorns fläkt stoppa jag i den gamla datorn. Sen så funka inte fläkten på den nya... asså den snurra inte. Jag tog då ut graffekortet och stoppa den i en sån där special påse.

Den gamla datorn funkar fint(sitter vid den nu). Efter typ 3 dagar så funkade fläkten på den nya datorn helt plötsligt jag skulle då stoppa tebax graffe-kortet som då var fint införpackad i kartongen den kom i (när jag köpte den). Jag gjorde det men fick ingen bild. Pröva med att använda det inbyggda grafiken, ingen bild. Pröva med en annan skärm, ingen bild. Pröva med ett PCI graffe, ingen bild och PCI graffen fungerar, sitter nämnligen i den datorn jag sitter vid nu."

okej det var det fast jag har läst lite och sett att man ska kolla hur många gånger det piper som jag nu gjort. Det pep 2 korta pip med typ 2 sekunders mellanrum sen går hprdisken igång o laddar windows(tror jag).

Vad tror ni är fel?

tack i förhand

Visa signatur

Livet är för farligt att leve, man kan ju fan dö!