Permalänk
Medlem

Corsair eller TwinMOS

Vilket tycker ni att man ska köpa om man ska köpa något av dessa minnen från komplett.se

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=118497&cks=PRL
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=122090&cks=PRL

Lutar åt TwinMOS för på dom STÅR det cl2.5 vilket det inte gör på Corsair minnena...finns det någon som har nått att säga om dessa minnen, bra som dåligt...

//Swaffe

Permalänk
Medlem

köp bh-5

Permalänk
Medlem

corsair skulle jag tagit, många som har dem och dem verkar vara okej som budget minnen men förvänta dig inga bra överklockningsresultat.

Visa signatur

"Happiness is only real when shared"

Permalänk
Medlem

Corsair minnena ska också vara cas2.5. Kollade upp timingsen på 512-stickorna av samma sort på TwinMOS value och Corsair value för ett tag sedan. Båda ligger på 2.5-3-3-8. Jag tror dock Corsair-minnena är stabilare och aningen mer klockvänliga (generellt sett). Det är även sagt att de fungerar väldigt bra på Athlon64-system.

Btw, vilket moderkort har du/ska du köpa? Om det handlar om ett DFI Lanparty nForce4 Ultra/SLI så tycker jag att du istället ska lägga en femhundring till och skaffa dig ett par sådana här. De är extremt klockbara för sitt pris om man låter mobot kräma på med tillräckligt höga spänningar, vilket DFI-kortet inte har några problem att ge.

Permalänk
Medlem

Satsa på TwinMos. Dom är schyssta ur paketet, men blir guld om du kan ge dom tillräckligt med spänning. Mkt prisvärda.

Tycker att Corsair tar lite väl saftigt betalt.
Corsair har iofs en av världens bästa garantier, har aldrig varit med om bättre folk på garanti-sidan när det väl strular med inkompabilitet osv.

Men, ta dessa Twinmosare i så fall:
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=308282&cks=PRL

EDIT: Ääh.. just fan... dual vs. single allt var ju redan sagt av föregående talare.. bah..

Visa signatur

Det hemska med att bli klokare är att man tyvärr inser hur lite man egentligen vet!
Everything good in life is about nitrous compounds. I mean: liquid nitrogen-Fun with CPUs! Nitromethane-Gets 5000HP from 8 litre engine! Nitrous oxide-A laughing matter! Btw, 78% of the atosphere contains pure nitrogen!!! That's probably why you are smiling now!