outlook express fråga

Permalänk
Medlem

outlook express fråga

när jag addat hotmail-konton (3st) på outlook express så får varje konto varsin mapp. men när jag addat ett gmail-konto så använder den "lokala mappar" som sin mapp. men jag vill att den ska ha sin egen självständiga mapp som de andra hotmail-kontona.

vet någon hur det görs?

Permalänk
Medlem

de går säkert inte... Försökte fippla lite med detta en gång.... Mja men det gick som det gick. (Alltså inte)

Visa signatur

LAN-------- >>>http://www.strikeoutlan.se

64 3000+, 1024 Ddr, ATI Radeon 9800pro

Permalänk
Medlem

så om jag har 2-3 gmailkonton samtidigt på OE så blandas alla mina mail ihop i inkorgen under "Lokala mappar"?

Permalänk

det verkar som så, jag har också försökt men får det itne att funka...

Visa signatur

*** Intel Core i5 2500K@4,3ghz, Antec KÜHLER H2O 920, Asus P8P67 Pro rev B3, G.Skill Sniper Edition 1600Mhz 8GB, Asus R9 280x DC2T 3GB, SSD Samsung 840 Pro , Seagate Barracuda Green 2TB, Corsair AX 750W 80+ Gold, Corsair Obsidian 650D, LG W2363D-PF 23" LCD 120 Hz ***

Permalänk

Nu väcker jag en tråd till liv här, men det är för att jag tror mig ha en lösning på detta problem.

Stäng Outlook, säkerhetskopiera outlook.pst då, ev. någon annan där. Jag har inte helt koll, men ta med dem ändå för säkerhetsskull.

Flytta bort filerna från Outlookmappen och starta sedan Outlook igen. Den kommer säkert gnälla (jag har endast gjort så här efter formatering. men så här bör gå). Nu ska det vara tomt. Se bara till att felmeddelande försvinner och typ starta om Outlook igen. Sen går man upp i akriv och letar sig fram till importering och bläddrar fram till outlook.pst som ligger i en annan mapp så klart. Och nu kommer det viktiga. Bocka i "Importera inte dubletter".

Nu blir jag självklart osäker om det här faktiskt hjälper, men sedan jag gjorde så har jag inte haft problemet. Och det retade mig så otroligt mycket.

För övrigt kan jag rekommendera Outlook 2002 före 2003. 2002 är mycket bättre tycker jag. Jag tycker det är för rutor och skit i Outlook 2003. Det går säkert att ändra, men gränssnittet gick mig att bli grön i ansiktet.

I alla fall kan det vara värt att testa då filerna ändå är sparade? Dock föreslår jag att test av denna metod utförs vid planerad formatering. Om det bli tokknas så ska man ju inte blåsa datorn.

Jag tror det var det här som hjälpte mig, eller så bara blev det rätt ändå.

Nu ska jag inte svara på inlägg angående det här. Jag letar själv efter ett problem och kollade i Outlooktrådar. Meningen med detta är alltså att de som söker kanske hittar svaret de letar efter.

Mitt råd gäller fullversion, men det bör gå i Outlook express tycker jag.

MrRunaway

Visa signatur

Citera mig - annars kan svar utebli i trådar jag inte själv skapat.