Mycket konstigt problem med Mikrofonen på DSP-500!

Permalänk
Geeks
Säljchef

Mycket konstigt problem med Mikrofonen på DSP-500!

Tjenare Gossar och Flickor!

Har haft ett par Plantronics Dsp-500 under ca ett halvår. Har varit ett par kanonlurar. Miccen har fungerat klockrent och ljudet likaså.

Nu efter en snabbvisit på DH så har helt plötsligt min Mikrofon sänkt sin ljudvolym. Vi pratar inte om att den har börjat brusa, fått störningar eller slutat fungera.

Den har bara gått ner femtielva hack i ljudvolym. Till lurarna medföljer en mjukvara som jag har miccen pushat till högsta volym. Detsamma gäller för windows ljudnivåinställningar.

I ventrilo kör jag högsta volym på outbound och på skype har jag inte lyckats hitta någon korrigering.

Trots dessa mycket höga inställnigar låter jag inte ens småhögt utan snarare lite högre än en viskning för dem jag pratar med.

Finns det någon som upplevt samma problem? Någon som kanske har ett tips på något software där man kan höja line in på något vis kanske?

Jag skulle gladeligen lämnat tillbaka lurarna på garantin. Men desvärre så har jag en elak katt som har gnagt endel på kabeln varpå jag har svårt att tro att dem kommer godkänna det hela som ett garantiärende. Jag har dock mycket svårt att tro att detta skall sänka ljudvolymen utan att ge försämringar i kvaliten.

Någon med ett litet tips eller teori kanske?

Visa signatur

Emil Hallestad
Mediasäljare, SweClockers.com