Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Adzam 1
iriver, starta era kopieringsmaskiner. ;p

haha, its funny because its true!

Visa signatur

Spel: Dell U2412M -:::- Intel i5 2500k, Corsair XMS3 16 GB 1600 MHz Ram, Samsung 830 256 GB, Asus P8P67-M B3, MSI GTX 660 Ti OC
Laptop: 2012 Macbook Air 13"

Permalänk
Medlem

Bara jag som är jävligt besviken över att det bara är 16 gig på Touch? Fan, gör den lika tjock som dagens Videom hade ju knappast gjort något. Som det är nu blir det att man väljer Classic bara för diskutrymmets skull. Skall man få plats med högupplöst video och musik med Covers kommer man inget vidare långt på 16 gig.

Visa signatur

<cidec> anybody here that can translate a swedish sentence for me pls ?
<Zaq> shot
<cidec> må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas uppkörd långt upp i rektum

Permalänk

Nä, det borde varit minst 30 gig på touchen som för övrigt verkar grym!

Permalänk

16 med SD-card hade räckt.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Adzam 1
iriver, starta era kopieringsmaskiner. ;p

Behövs inte. iriver har Clix2. För övrigt är det väl Meizu du ska skicka den där frasen till, som för övrigt är ett dåligt skämt eller öppning för ytterligare en förstörd tråd i kriget om vilken som är den bästa spelaren.

Permalänk

fan nu måste jag bestämma mig. fyller år 12 september...vad ska jag skaffa? creative zen eller en ipod?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dranshmont
fan nu måste jag bestämma mig. fyller år 12 september...vad ska jag skaffa? creative zen eller en ipod?

Och det frågar du i denna tråden, en ipod så klart nu finns det ju en för alla bara välja och vraka för satan satan vad sugen man är på en touch 16 gb känns ju lite onödigt att byta från en nano 8 gb till en touch 8 gb men fan kunde den inte vara lite mindre lik iphoner(det är ju en iphone utan tele) och sen lite mindre.

Permalänk

Får jag fråga hur många färger det är i skärmen?

Jag måste bara fråga detta.

Jag lysnar mest på musik, men vill kolla lite på film...tror ni att nano passar mig bättre än classic?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sean.wiklund
Behövs inte. iriver har Clix2. För övrigt är det väl Meizu du ska skicka den där frasen till, som för övrigt är ett dåligt skämt eller öppning för ytterligare en förstörd tråd i kriget om vilken som är den bästa spelaren.

Haha, så förbannad du blev då! Missa kanske kopplingen till ett Apple Expo för ett tag sen?

Hmm, om jag ska vara lite saklig nu; vad har Clix2 som inte nanon har? Bättre skärm kommer jag på nu, plus radio och sånt kanske.

Den kanske viktigaste frågan; vad har iriver att ställa emot 160GB eller 16GB?

Se inte detta som ett start på ett nytt "krig", man måste ju få fråga om man vill ha svar.

Peace, not war.

Permalänk
Medlem

Gillar nya nanon. Det är så sorgligt att Apple insisterar på iTunes-skräpet. Annars hade det faktiskt varit en riktigt fin liten leksak.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Adzam 1
Hmm, om jag ska vara lite saklig nu; vad har Clix2 som inte nanon har? Bättre skärm kommer jag på nu, plus radio och sånt kanske.

Blev inte förbannad. Tyckte bara personligt att det var trist kommentar, med tanke på att det finns andra företag som är proffs på att kopiera just iPod. irivers modeller är unika på sitt eget sätt.

Clix2 har i jämförelse med nya iPod nano, och en del är ju subjektivt och bör handla om att inte byta firmware i spelaren eller chippa om den:

- ett (subjektivt) roligare och för många enklare menysystem även om du och de som läser den här tråden älskar click-wheel-grejen.

- en riktigt mycket bättre skärm; OLED med 180 graders betraktningsvinkel vs LED för nya iPod nano.

- OGG-stöd, för de som kör det.

- inget krav på programvara utan byte av firmware osv för att spela MP3-filer eller motsvarande som du drar in i spelaren då du kan skifta mellan MSC och MTP. Däremot måste man konvertera videofilerna, precis som videofilerna måste ha ett visst format för de flesta MP3-spelare.

- Långt fler ljudinställningsmöjligheter och framför allt en EQ som man själv kan ställa in i minsta detalj istället för förinställda lägen.

- En normal mini-USB-kontakt som i princip alla har (till kameror och andra prylar om man nu har sådana prylar) så att man slipper köpa en ny specialdockningskabel om man tappar bort den, för att kunna använda spelaren.

- massor (vi har samlat 130 st än så länge) med flashbaserade spel och program som går att ladda ner.

- massor med teman för att snygga till menyer precis som du själv vill, både animerade eller mer cleana.

- möjlighet att använda vilka bilder man vill som bakgrundsbilder i spelaren.

- möjlighet att lägga in vilket typsnitt som helst som du har i din dator och få det typsnittet i Clixen istället för standardtypsnittet, om ni till exempel skrivstil skulle vara något man gillar osv.

- En riktigt riktigt bra FM-radio.

- fått högsta betyg av Apple-älskarna CNET, som bästa MP3-spelarmodell av alla varumärken någonsin. Då har de visserligen inte recenserat nya nanomodellen. Det här är ju i och för sig bara en av alla de utmärkelser som Clix2 har fått. Tillåt mig citera:

"Truly, iRiver scored a win when it came up with the D-Click interface, arguably the most innovative DAP design move since the iPod scroll wheel. In fact, it was the Clix's excellent user interface--combined with a host of complementing features--that pushed it to be the highest-rated MP3 player on CNET. Now, a second-generation Clix is set to overtake the throne. It's not an outstanding improvement over its predecessor, but it's certainly a step in the right direction. Coming in 2GB, 4GB, and 8GB capacities at $149.99, $199.99, and $249.99 (respectively), the new Clix is set to give competing flash-memory players a run for the money. It's simply the best flash player on the market in terms of overall quality."
http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-8gb-second/45...

- Två års garanti (fast det kanske man får på en iPod beroende på vart man köper den, men långt ifrån överallt).

- en mindre formfaktor än nya nanon som ju blir bredare och inte lika smidig som den "gamla" nanon var, som ju är i nästan exakt samma storlek som Clix2.

Det var väl vad jag spontant kommer på så här inledningsvis. iriver har däremot inte lanserat någon modell med större minne så de större modellerna kan vi lämna utanför jämförelserna.

Nu, sova.

Permalänk
Medlem

Fyfan va nice med nya ipods.

Man kanske ska kränga sin 2år gammla ipod video till en ipod classic 80gb.

lAlAz0r

Permalänk

Svart Nano beställd

Permalänk

Personligen gillar jag inte att nanon blev så liten på höjden och att navigeringen då kom så nära kanten. Tycker det är svårt att navigera med en hand då (brukar vara så på andra modeller med liknande design i alla fall)
Dom andra modellerna var fina dock.

Permalänk
Medlem

Min nästan 3 år gamla iPod 4G ska pensionera sig och låta en Touch ta över. Fan vad najs det kommer bli med en iPod Touch 16GB.

Permalänk
Medlem

Angående Apple vs andra tillverkare som iRiver etc. Jag får intrycket av att många som köper Appels produkter gör det för att Appel har skapat en livsstils liknande rörelse som många vill delta i. Dvs. man köper och prisar Appels produkter för att det är just Apple som tillverkat dem, oavsett om de är överlägsna andra tillverkares produkter eller inte, och ve dem som är av en annan åsikt. Att tala gott om en produkt av ett annat märke i en tråd med så många som prisar äpplet är lönlöst.

Men för att vara mer on topic. Jag tycker att den nya Nanon är intressant. Synd bara att de gett den en risig Creative-look =/

Permalänk

Kommer precis hem från New York med en 30gig video i bagaget. Skit tänker jag när jag ser de nya modellern speciellt ipod touch, attans att de inte var nån månad snabbare så man kunde tagit hem en sådan istället :/. Så nu sitter man här å velar om man ska sälja sin splitt nya 30gig å vänta på touchen här hemma och betala dyrt jämfört med vad man gav för 30gigaren. Eller ska man behålla denna man köpt? lite väl onödigt med touch när man redan har tex w-lan på telefonen (n95) dock smidigare att surfa på nya ipoden(blev lite småkär i iphone måste jag säga). Nån som är sugen på en ny svart 30gig med belkin hårt skal samt griffin itrip? :S lite kluven här.

Visa signatur

Tre överhuvudtaget? Och isåfall LG u8138 eller motorola E1000?

Permalänk
Medlem

Mycket fina spelare
Kanske blir en lite senare, gillar att apple släpper spelarna så fort efter att de har presenterats

Permalänk
Medlem

Jo visst det var coola ipods men själv skaffade jag en iPod G5 för runt tusenlappen.

Jag tänker bara på hur nästa generations ipod kommer att se ut.

Sen är inte jag så jätte förtjust i aluminium looken. Den passade bra på nanon och shufflen för att dom är små men på en stor ipod så ser det konstigt ut.

För mig är en iPod fin och blank inte i aluminium. jag kommer i allafall vänta på att apple släpper sin nästa generation om ca 1år för jag enligt min mening klarar mig bra med en G5 i den design som jag vill ha.

Visa signatur

Nämns inget annat så menar jag denna maskinen:
ASUS G53SW - Intel i7-2630QM @ 2.00Ghz - 12GB RAM - Nvidia GeForce GTX460M 1.5GB
Intel 510 SSD 128GB - Seagate Momentus XT SSHD 500GB - Windows 7 x64 Ultimate SP1
Chrome v38/latest, Chrome Canary och Firefox for development / debug

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Twinsturbo
Kommer precis hem från New York med en 30gig video i bagaget. Skit tänker jag när jag ser de nya modellern speciellt ipod touch, attans att de inte var nån månad snabbare så man kunde tagit hem en sådan istället :/. Så nu sitter man här å velar om man ska sälja sin splitt nya 30gig å vänta på touchen här hemma och betala dyrt jämfört med vad man gav för 30gigaren. Eller ska man behålla denna man köpt? lite väl onödigt med touch när man redan har tex w-lan på telefonen (n95) dock smidigare att surfa på nya ipoden(blev lite småkär i iphone måste jag säga). Nån som är sugen på en ny svart 30gig med belkin hårt skal samt griffin itrip? :S lite kluven här.

Varför köpte du inte en iPhone, nu när den är knäckt? iPod touch är ju enbart en iPhone utan telefondelen.

Permalänk
Medlem

Blir antagligen en touch här, dock så kommer jag verkligen sakna Bluetooth i den.

Visa signatur

Behind every great fortune there is a crime. - Honoré de Balzac
simonb @ irc

Permalänk
Medlem

Lutar åt en touch 16 gb här med, men måste få min svarta 8 gb nano såld först någon intresserad?

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bi99uy
Bara jag som är jävligt besviken över att det bara är 16 gig på Touch? Fan, gör den lika tjock som dagens Videom hade ju knappast gjort något. Som det är nu blir det att man väljer Classic bara för diskutrymmets skull. Skall man få plats med högupplöst video och musik med Covers kommer man inget vidare långt på 16 gig.

Håller med till 100%
Jag har väntat på iPod Touch i 5 månader och är sjukt besviken över kapaciteten. Hellre 8mm till och 80GB hårddisk. 8 eller 16GB är lååååååååååååångt ifrån tillräckligt om man ska lagra musik, bilder och film. Det blir en svart iPod Classic 80GB.

En iPod touch köper jag nästa år då den har bättre batteritid och kommer att utrustas med 32GB flash minne för 3500kr. Denna uppdatering lär dyka upp innan tredje kvartalet nästa år. Någon annan som vill vänta med mig?

Visa signatur

//HP Pavilion DV9074ea: Turion 64 X2 TL-56 1.85Ghz, 1024MB RAM, 160GB(80 x2), Geforce 7600 256MB, 17" Brightview, Bluetooth, Vista Home Premium

Microsoft Zune 80

Permalänk
Avstängd

Men men men...

Är det ingen som tar upp det väsentliga?
Hur är ljudet?

Permalänk

Jag hoppas verkligen på att basen är bättre.

Blåtand symbol uppe i det högra hörnet!!!!!! Apple kommer nog offentliggöra det vid ett senare stadiet när de erbjuder BT tillbehör.

Bluetooth headset + Skype liknande program = Hemtelefon=)

Visa signatur

//HP Pavilion DV9074ea: Turion 64 X2 TL-56 1.85Ghz, 1024MB RAM, 160GB(80 x2), Geforce 7600 256MB, 17" Brightview, Bluetooth, Vista Home Premium

Microsoft Zune 80

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av homeboy87
Blåtand symbol uppe i det högra hörnet!!!!!!

snyggt hittat!

Visa signatur

Microsoft Longhorn operating system is going to be Windows Vista. As in “a view into the distance” which surely refers to the prolonged development timeline of the OS

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 2pac
Angående Apple vs andra tillverkare som iRiver etc. Jag får intrycket av att många som köper Appels produkter gör det för att Appel har skapat en livsstils liknande rörelse som många vill delta i. Dvs. man köper och prisar Appels produkter för att det är just Apple som tillverkat dem, oavsett om de är överlägsna andra tillverkares produkter eller inte, och ve dem som är av en annan åsikt. Att tala gott om en produkt av ett annat märke i en tråd med så många som prisar äpplet är lönlöst.

Nu har du delvis fel där, det finns många som kanske gör som du säger, Apple-fanatiker/fanboys. Men det finns även dem som köper dem för att det saknas konkurrens i den klassen som de söker. Jag är en av dem som blivit sugen på en iPod Classic då jag skulle vilja ha ordentligt med minne. Jag har runt 40gb musik på datorn som jag skulle vilja få in, sen är det även trevligt om man kan få in lite annat emellanåt också. Jag hade gärna sett att det funnits andra alternativ eller bara lite konkurrens men tråkigt nog finns det inte och vill man ha 40gb+ så är det i princip bara iPod som gäller. Zen vision: M är ful som stryk, tjock som attan och jag gillar den inte alls. Priset som 80gb som den ligger på är även det oslagbart och verkligen lockande med sina 2400kr (1800kr om man lyckas få den från USA utan extra avgifter)

Jag har en iriver spelare idag (U10) och hade gärna sett ett alternativ i 40gb+ klassen. För det första mycket roligare och äga en annan spelare än en iPod som alla andra har. Sen så antar jag att den skulle erbjuda mer funktioner än iPod, och bättre ljud med mer inställningsmöjligheter. Så jag köper ingen iPod för att det är en apple, utan för att den i princip saknar konkurrens. Jag hoppas jag bara inte blir för besviken på ljudet, för det är väl det och storleken är väl det som mest hägrar en för ett köp. Hoppas spelarna dyker upp i affärer där man kan klämma och känna på dem snart för att bestämma sig.

iPod touch är en ganska cool produkt, men för mig blir det nog inte mera än så. Den känns lite onödig och dyr med för lite minne. Även fast iPhone är en långt ifrån komplett och bra produkt känns den mer intressant. Jag har en känsla av att nästa generations iPhone kan intressera mig om den får 3G och fixa några småmissar. Den första produkten är ju oftast inte perfekt.

iPod nano känns absolut ointressant. Jag tycker personligen den är extremt ful och ett steg i fel riktning, den andra generationens nano känns bra mycket bättre. Att göra den bredare känns helt fel bara, även fast det inte är mycket. Att den får ett bättre pris är ju trevligt annars kändes den som en ganska "död" produkt.

iPod shuffle kan man väl bara säga, inget nytt, inget bättre pris. Tummen ner. Hade gärna sett ett lägre pris på den också, men men.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xhit
Varför köpte du inte en iPhone, nu när den är knäckt? iPod touch är ju enbart en iPhone utan telefondelen.

Hade ingen aning om att den är "knäckt" är inte så kunnig inom dessa områdena direkt :). Såg bara att de nya ipodsen hade släppt och vart tvungen att ventilerna mig lite haha. Men blir nog så att jag behåller denna jag köpt och väntar på en ipod touch med mer lagringskapacitet till en bättre peng 3800kr för 16gig njaee.

Visa signatur

Tre överhuvudtaget? Och isåfall LG u8138 eller motorola E1000?

Permalänk
Medlem

Håller med Expertive. iPod Classic är faktiskt en prisvärd Appleprodukt som även vi icke fanboys kan uppskatta. Hoppas på en uppdatering av Zen Vision M eller att någon annan tillverkare släpper en liknande produkt med Radio och fler finesser än classic har.

Permalänk
Medlem

Jag har tankar om att sälja min mp3 till en vän för att köpa en iPod Classic.
Den är fin och har mycket minne för ett lågt pris, den har även fått bättre batteritid (30 timmar)

Det ända jag är lite osäker på är hur det ska gå med filmer, har inte använt itunes, är det bara drag n drop från itunes till ipoden eller?
Även fast om filmen t.ex. inte går att spela upp, kommer det gå att flytta över då?