Permalänk
Medlem

Trasigt grafikkort

jag spelar nu mirrors edge och kan spela några minuter ca 5 min om jag har tur. det som händer är att bilden fryser men jag hör fortfarande ljudet och jag måste avsluta processen men ibland blir det svart och sedan kommer det upp att bildskärmsdrivrutinen slutat svara. har testat några andra spel som fallout 3, crysis, gta 4... och det blir samma sak. det uppstog efter att jag klockat grafikkortet till 730/1875/2200 vilket fungerade bra ett tag. har sänkt klocken och det har fungerat bättre. kan spela far cry 2 oftast utan frysningar. satte på standard klocken 700/1715/920 men då frös mirrors edge efter ca 2-4 sekunder.

har testat intstallera om drivrutinerna vilket gjorde att jag inte kunde komma in i vissa spel utan jag fick "bildskärms drivrutinen har slutat svara men har återställts" istället. temperaturerna är ca 47-49 idle 53 med fläckten på 30% och load ligger de under 80 klockad

grafikkortet är ett gigabyte 8800gt 512mb zhalman

Visa signatur

Hej

Permalänk
Medlem

testa avinstallera drivrutinerna igen sen kör driver sweeper så du får bort allt. sen startar du om och installerar igen och berättar hur det gick.

Permalänk
Medlem

fungerade ca 20 sekunder sen blev det samma sak

Visa signatur

Hej