Drivruntiner/skiva till Ett Asus m2n-sli deluxe moderkort?

Permalänk

Drivruntiner/skiva till Ett Asus m2n-sli deluxe moderkort?

Tja, jag undrar var jag får tag på drivrutiner till mitt moderkort,datorn startar och går typ till precis innan den startar och då kommer det upp en ruta snabbt som det står Drivers not found eller nått sånt och sen blir det bara blått snabbt och datorn startas om. moderkortet är helt nytt men har tyvvär ingen skiva:/ någon som har en skiva eller vet var jag kan få tag på drivers? har tästat både asus.se och google men hittar typ bara bios drivers men jag vet inte hur man instalerar dom men ni kan ju berätta hur man gör så ska jag nog klara det:) Tack sålänge;)

Permalänk
Vila i frid

Alla drivrutiner som finns på skivan finns även vid t.ex. http://support.asus.com.cn/download/download.aspx?modelname=M...

Det du vill ha är "NVIDIA nForce NF560 Chipset Package Driver" och möjligen "Make NVIDIA SATA RAID Driver Disk" om du har en gammal XP som inte har SP2 eller SP3.

Försöker du starta ditt m2n-sli med en hårddisk som blivit installerad med ett annat moderkort - är det kört, du lär isf installera om XP (som jag antar att du kör eftersom du inte skriver vilket OS du kör).

Permalänk

Tack för svartet hårddisken har varit instalerad med en annat moderkort. jag har xp. så det är bara att instalera om då eller?

Permalänk

jag har en fråga till, om jag tx laddar ner domdära drivrutinerna till moderkortet hur ska jag bränna dom till en cD? ska jag bränna hela RAR filen eller ska jag packa upp den och bränna det innuti? så att den kan läsa skivan. och hur ska jag lägga in dom nya drivrutinerna?