Vad retar ni er mest på i BF3?

Permalänk
Medlem

Det extrema serverlagget

Permalänk

Stör mig som fan på...

...på support-spelare som inte droppar ammo, man har ju bara 9 raketer eller något med explosive spec. och dom går åt så sjukt fort! Nä skojja bara. Stör mig till döds på att RPG's har för stor splash damage, och engineers kan bära för många raketer. Sen stör jag mig som fan på att Tanks blir skadade av RPGs framifrån. De borde bara ta skada av RPGs från sidorna, ovanifrån och bakifrån, baktill ska fordonet bli utslaget av en träff, ovan två träff och tre träff i sida.

...att man dör om man hoppar ned på en fiende tank, hur många gånger har man inte velat göra det när man sett en rulla förbi byggnaden man är i? Sen lägga C4 på den och sen bara garva åt folk som inte väntar på en ksp skytt? Men nej, det går inte, man dör då.

...att man inte kan rapportera in fientliga minor som sedan ska visas på mini-mapen.

...mini-mapen. Fyfan vad jävla VÄRDELÖS den är. Man kan inte äns se om det är ett hus, om det är en höjdskillnad eller vad det är, dessutom är fucking parkerade bilar utmärkta på den. Men på riktigt likssom. Man kan inte se motorvägen som är på Teheran Highway, så jävla otydlig är den. Om en riktig försvarsmakt hade använt den kartan, hade alla dött efterssom de skulle kört rakt genom isen på en jävla sjö utan att äns veta om att sjön var där. Jag får sån sjuk rage. Vad fan har hänt med grids? "Behöver hjälp vid huset, ruta c5, röda containern" istället för nu som "Eh.. behöver hjälp vid, öh mellan a och b finns det en röd container" Likssom för i helvete dice! Vad är meningen varför gör dom såhär mot oss? Varför?!

...att det inte finns tillräckligt många command points i conquest.

...att helikoptern har magasin om 30 skott, skjut lamt och kass skada har kanonen med.

...stinger och IGLA missilerna. Enormt irriterande, det finns mobilt AA, och Jetplan och andra helikoptrar. Dessutom kan tanks ha heat seekers med numera. dice hatar uppenbarligen saker med vingar och personer med joysticks.

...att helikoptern är så orkeslös och dryg, att den känns som en båt/bergochdalbana. Jag vill ha tillbaka simuleringsmodellen från bf2.

...recon-snubbarna som ligger i sin bas och leker basjägare.

...ovan nämda recon-snubbar som klagar på mortarn när det börjar regna granater.

...medics som återupplivar utan en tanke på livsfarligt läge (att folk ligger och skjuter mot dig när du blivit återupplivad)

...att varenda kula är spårljus. Som är gult. Varenda kula?! Kunde väl gjort det till vart fjärde! Squad leaders kan få ha bara spårljus, som ser ut som spårljus då! Inte gula lysande prickar. Seriously. Hade till och med varit användbart med rött spårljus för squadleaders. Kanske inte i public men defenetivt i e-sport.

...att personer inte jobbar som ett lag för det mesta utan spelar spelet som om det var deathmatch.

...personer som klagar på IRNV scopet, seriöst, det är inte OP, och om det nu är det så kan de ju använda det själva.

...personer som inte använder kulsprutorna på sidan av APCn. Jag ställde mig vid just den gränden av en anledning, för att han ska verka in i den och jag framåt med stora kanonen.

...rubberbandingen, går inte att flyga, helikoptrar störtar och jetplan blir till torktumlare.

...ryssarnas uniformer, jag vill inte se ut som en jävla trashank hälften av matcherna. Dom ser oprofessionella ut.

...clientside hit detection. Det är så sjuuukt att de äns släpper ett multiplayer spel med hit detection på klienten.

...commorosen och hur otydligen den är, samt att spelaren som får ett medelande via den inte får det på sin skärm.

...att de personbilar som finns ska explodera som om de var fyllda med C4. Seriöst, det är bara larvigt.

...att AAV-7A1:an har maxhastighet på 10km/h i vattnet.

...att siktena inte är graderade, "ballistic scopet" borde ju vara det. Annars kan de ju inkludera information om vad för avstånd som gäller på strecken.

...att SOFLAM som ochså är en avståndsmätare inte kan mäta avstånd längre än 250 meter. Fan är meningen med att bara kunna mäta korta avstånd det är ju de långa skotten man behöver veta sånt.

...att recon inte fick en ghilliesuit som unlock, som avsevärt förkortar tiden din markering hänger kvar om du blivit spotted.

...Battlelog. Need i say more?

...Origin.

...EA.

...Dice, for beeing EA's bitches.

Permalänk
Medlem

*Tactical light, bländad från halva banan. Dock gillar den med, för det är lätt att hitta campare som använder den O_o

*Folk som gömmer sig bakom en sten/vägg och sticker pipan igenom och kan skjuta mig.

*Att man kan inte customisera när man väntar på resapwn.

Permalänk
Medlem
Skrivet av x3onz:

Sen stör jag mig på folk som ska köra med RPG på TDM, finns inga tanks men ändå måste dom köra RPG för att lyckas döda en.

Vad säger att du inte får använda det mot infanteri, i verkligheten använder man det, vårat försvar använder det, USA:s arme gör det, alla gör det, varför skulle inte du kunna få göra det i ett spel? Jag kan tycka också det är jobbigt, men det är hur effektivt som helst när man vill ta ut en spanare(kryppskytt), för de vill man ju bara ha bort.:D

Permalänk
Medlem

Origin

Visa signatur

Stationär " KAIDA" : 5900X | RGB!! | 32GB 3600Mhz CL16 | EVGA GTX 1070 FTW
LAPTOP "Skyline" i7 6700HQ | GTX 950


Sommarbilen: Toyota Supra

Permalänk
Medlem

Tycker att spelet är fantastiskt! Visst finns det buggar, men så är det med alla spel

Förövrigt borde dem tänka på vissa saker till nästa patch:

1. Fixa så att ficklamporna bländar realistiskt!
2. Fixa kösystem (vilket kommer väldigt snart)

Jag tycker BF3 är det bästa som har hänt på länge för min del... men det är kanske för att det går så jävla bra för mig!

Permalänk
Medlem

Jag förstår seriöst inte gnället med RPG mot soldater. Det var samma sak i BC2 ("CG-noob"). Om man föreställer sig att man själv är i strid (vi kan ta sienne crossing som exempel).

Du har sett att tre fiender sitter och gömmer sig i ett rum i ett av husen. Vad gör du nu?

1: Försöker pricka alla tre med t.ex. M416 (och riskerar därmed att röja din position och själv dö)?
2: Rusar fram till ingången för att ta dig upp i rummet och skjuta alla tre/slänga in en granat (och riskera att dö)?
3: Plockar fram RPG:n, skjuter av ett skott och (kanske) dödar alla tre på samma gång (med mindre risk att själv bli dödad).

Visst, det är en sak med spelare som spammar RPG i trånga gångar utan någon direkt tanke bakom. Med att förbjuda RPG mot soldater helt?

Känner ni likadant för 40mm granater? Eller är det "mer" okej att använda?

Visa signatur

"Nightcrawl tipsar om Kvinnofängelset, som alternativ till den kan jag rekommendera att du istället skär av stora kroppspulsådern på dig själv och lägger dig ner och dör en utdragen, smärtsam död. Kan garantera att det är roligare än att se 700 avsnitt av den serien." -Loaded

Permalänk
Medlem

jlazor nailade typ allt jag tänkte på.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av clarko:

Tycker att spelet är fantastiskt! Visst finns det buggar, men så är det med alla spel

Förövrigt borde dem tänka på vissa saker till nästa patch:

1. Fixa så att ficklamporna bländar realistiskt!
2. Fixa kösystem (vilket kommer väldigt snart)

Jag tycker BF3 är det bästa som har hänt på länge för min del... men det är kanske för att det går så jävla bra för mig!

lampan är realisitisk, även i dagsljus blir folk blind av dem enligt de som vet.
men i spelet ett irritationsmoment

Visa signatur

Träna bort dyslexin. Ryzen 3600 - asus B350plus - Msi Vega56 - Acer 1440p 144hz - M.2 ssd - asus essence stx - Sennheiser hd600 - Corsair 750w - 16gb ram 3ghz - atcs 840 - luftkylt - Felsökning? (Lär dig Googla)

Permalänk
Medlem
Skrivet av warh0g:

Detta brukar hända för mig när jag precis skjuter och man kan se rakten sticka iväg. Tror helt enkelt att det är så att det beror på responstiden till servern. Din dator visar att du skjuter (animationen) och skickar till servern att "jag har skjutit" sedan säger servern: nej du är död och tar bort din raket som du skjöt när du var "död".

Samma fenomen som i Bad Company 2.

Jo, det var den enda teorin jag funderade på. Antar att det är samma med när man dör "fast att man har tagit skydd", man ser animationen själv men servern ser nåt annat. Jag har iaf aldrig varit med om ett spel som man inte kan ta skydd bakom saker utan att dö, om vi räknar bort Counter-Strike haxxandet.

Permalänk
Medlem

När man ska spawna och fordonet blir taget/squadmaten dör så hamnar man i Main base istället ><

Permalänk
Medlem

Att man inte kan ändra inställningar/klasser när det är killcam, det gör mig galen! Att man inte kan fixa klasser eller något mellan matcherna. Jag kan inte heller vara med i partyn på battlelog. Svårt att komma i samma squad som sina kompisar. Det är såna här småsaker som hade vart så lätt att göra, men det har dom inte gjort

Visa signatur

CPU: i5 3570k@4.2GHZ CPU kylare: Hyper 212+ med 2st Scythe GentleTyphoon 1850rpm GPU: ASUS GTX 1060 Strix 6GB MOBO: Asrock z77 Extreme4 PSU: Corsair HX650W 80+Gold RAM: Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz Låda: Fractal Design Arc

Permalänk
Master of Overkill
Skrivet av Flopper:

funkar bra men kan inte köra native upplösning, för mig spelar det ingen roll då det normalt sett är den jag bruakr använda.
men inte out of the box stuff direkt.

Jag kör native så vet inte, dock föredrar jag Nvidia 3 skärmar före AMD

Visa signatur

CASE Caselabs SMA8-A + TH10+PED + Louqe Ghost S1 CPU 9900k @5.3GHz (No AVX) 9800X @4.8GHz GPUs RTX 3090 FE RAM 4x16GB Corsair Dominator Platinum 3533MHz CL13 + 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB 3000MHz PSU EVGA T2 1600W + Corsair SFF 750W SSD 905p 480GB, 4x Samsung 970 Pro M.2 Headphones Audeze Maxwell + FOSTEX TR-X00 + Audeze LCD-2 + Moon Cable DAC/AMP Chord Mojo, Schiit Magni&Modi Screen LG 48CX 4K 120Hz HDR + ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz
Motherboard X299 EVGA DARK + ASUS ROG Strix Z390-I Watercooling 560+480+480+280+360. 240+240

Permalänk
Medlem
Skrivet av voro12:

När man ska spawna och fordonet blir taget/squadmaten dör så hamnar man i Main base istället ><

Var fixar man så att sina specs är nedanför sin kommentar (känner mig rätt dum nu, har letat som en galning)

Visa signatur

CPU: i5 3570k@4.2GHZ CPU kylare: Hyper 212+ med 2st Scythe GentleTyphoon 1850rpm GPU: ASUS GTX 1060 Strix 6GB MOBO: Asrock z77 Extreme4 PSU: Corsair HX650W 80+Gold RAM: Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz Låda: Fractal Design Arc

Permalänk
Medlem
Skrivet av Frux:

- All rubber banding på varenda server. Märks särskilt när man springer över ett fält och hoppar tillbaka nån halvmeter gång på gång.

- Onödigt omständigt att mecka med sina vapenkonfigurationer. Vill du testa det nya siktet? Klick, klick, klick, klick, klick, klick, klick, Back, Back, Back, Back, Back, Deploy. Särskilt nu i början när man låser upp grejer på löpande band. Nån snabbfunktion hade behövts, t.ex. att fråga om man vill equippa senast upplåsta grejen.

- Fattar inte heller varför de inte behöll staplarna för vapnen från BC2, smidigt och överskådligt där så man enkelt visste vad det var för skillnad på vapnen förutom utseendet.

Ändå ett riktigt riktigt skoj spel på det stora hela iaf.

Man skulle tänka sig att ha vapen meny.. då man kan se statsen på den.. typ hur mkt skada den gör, accuracy ect ect.. känner mig lurad ibland när jag byter ett vapen jag får när jag väl är inne i servern

Permalänk
Medlem
Skrivet av CSSgamer:

Var fixar man så att sina specs är nedanför sin kommentar (känner mig rätt dum nu, har letat som en galning)

Profil-->Inställningar-->Signatur

Permalänk
Medlem

jag tycker spelet är underbart bra. Men det finns utrymme till förbättringar:

*Commonrose finns här men vart tog "T"-command för squadleaders vägen? "Drop mortars here", "defend" etc...

*inbyggda kartan suger. Som Mortar är den iaf lite bättre

*Älskar idén med battlelogg, men den är f.n. lite buggig.

*Att man inte kan lägga till squads ingame.

*Att "vänner" inte hamnar i samma lag eller squads jämt.

*Att man dör EFTER att man sökt skydd bakom en mur, eller att tanks verkar skjuta rakt igenom stenar/berg när man ligger där och trycker.

*Rubberbanding.

*Respawn, att man får vänta innan man kan justera sin loadout.

*Några banor fick gärna vara stora som på de tidigare BF spelen, nu är det ca 500m mellan alla flaggor.

Sedan vill jag bara tillägga att en riktig ficklampa bländar i dagsljus. Scopeflair är dock oootroligt överdrivet.

Visa signatur

Hobby #1 Ryzen 7 5700G 3060ti 1tb ssd Hobby #2 Glock 19, Remington 700 .308, Mossberg 500.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zadde:

Det jag stör mig mest på är idioter som använder RPG på banor utan fordon(Metro t.ex.) Tycker att dom borde stängas av på sådana banor samt på servrar som inte har fordon alls.

Varför det? RPGs och andra pansarskott används ju flitigt irl för att bekämpa infanterimål.

Det jag tycker brister är såklart att det inte är så stabilt nätverksmässigt och att Origin inte fungerar så bra för att spela tillsammans. Sen är mortarn lite OP, spelar man rush på HC och försvararna har mortars som matar på m-com stationerna är det omöjligt att planta. Frustrerande...

Visa signatur

MBP: 13" - M1
Stationär: Win11 - Ryzen 5900X - 128GB - GTX 4080
Server: Ubuntu - i5 4670k - 32GB - 4x5TB Raid-Z
Server: Rpi4 8GB, 1TB USB SSD

Permalänk
Medlem
Skrivet av ceogar:

bc2 var helt absurt efterblivet med att det inte fanns något kö system.. och nu finns det inte i bf3 heller! vad fan är det för fel på dem.

Kösystem in till en server? Fanns ju iofs visst i BC2. Men ja, det är helt efterblivet att det inte finns i BF3.

Att det dessutom inte går att joina för att servern byter map är riktigt störigt!

Annars är det väl mycket som ni andra nämner.

-Kulor som som fortsätter träffar en efter att man tagit skydd eller dykt ned bakom skydd.
-Att man fastnar/låser fast varann genom att försöka ta sig ut genom en dörr.
-Att spelet hänger sig totalt.
-Kartan är ett skämt, jobbiga färger, allmänt förvirrande.
-Att jag alltid lyckas bränna av skott när jag ska försöka använda den otillräckliga commonrosen
-Lagg/Rubberbanding relativt ofta
-Att man helt utan anledning dör
-Ljuseffekterna kan verkligen bli för mycket, ibland ser man inte ett jävla dyft.

Lite saker jag kom på snabbt..

Permalänk
Medlem
Skrivet av Emmet45:

Har också irriterat mig på det, speciellt det att man inte kan se nån slags killcam som du nämner, man får bara se när dom springer vidare efteråt, vad är det för nåt? Snipers som kör camp halva matcher är ett enormt irritationsmoment också, absolut.

Det är väl det som är meningen med att vara sniper.. Du ska ju kunna stanna och skjuta ner folk ända tills de hittar dig, och du kan ju inte direkt se nått efter du dött. Gå tillbaks till CoD:MW om du ska klaga på KC.

/J

Visa signatur

Fraktfritt Inet!

Varse gó ;)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Åkan:

Vad säger att du inte får använda det mot infanteri, i verkligheten använder man det, vårat försvar använder det, USA:s arme gör det, alla gör det, varför skulle inte du kunna få göra det i ett spel? Jag kan tycka också det är jobbigt, men det är hur effektivt som helst när man vill ta ut en spanare(kryppskytt), för de vill man ju bara ha bort.:D

Jag har inget emot att dom kör RPG men på ungefär alla servrar är det folk som kör RPG. Sen när man väl känner att det går bra då kommer det en RPG snubbe och skjuter en.

Visa signatur

CPU: i5-2500K | RAM: 4gb XMS3 1333mhz | Grafikkort: XFX Radeon 5770 | Mobo: MSI P67A c45 | HDD: WD Black 500GB | Chassi: NZXT Lexa S |PSU: XFX XXX Edition 750W

Permalänk
Medlem
Skrivet av Haglund:

Jo, det var den enda teorin jag funderade på. Antar att det är samma med när man dör "fast att man har tagit skydd", man ser animationen själv men servern ser nåt annat. Jag har iaf aldrig varit med om ett spel som man inte kan ta skydd bakom saker utan att dö, om vi räknar bort Counter-Strike haxxandet.

Beror ju på pingen till servern. Spelet jämnar ut rörelser och försöker kompensera för fördröjningen, därför får vi såna här skumma effekter. Alternativet är ju hederligt gammalt fryslagg a la CS 1.6.

Visa signatur

MBP: 13" - M1
Stationär: Win11 - Ryzen 5900X - 128GB - GTX 4080
Server: Ubuntu - i5 4670k - 32GB - 4x5TB Raid-Z
Server: Rpi4 8GB, 1TB USB SSD

Permalänk
Medlem
Skrivet av Delonge:

Kösystem in till en server? Fanns ju iofs visst i BC2. Men ja, det är helt efterblivet att det inte finns i BF3.

Hur kan man ha missat de 100+ server som var uppe för ett par dagar sen som hette DICE Queue Test?... jösses.

Har fått 2-3 DC (server krasch) sen launch 3-4 BF3.exe kraschar, 1 BSOD samt lite lagg o rubberbanding de första 3 dagarna, som sen visade sig vara CrossfireX problem som nu är fixat med CAP 4.

Visa signatur

Main Rig
Intel Core i5-4690K @ 4.5Ghz | MSI Z97 Gaming 5
2x4GB Kingston HyperX | EVGA 780 Ti | Darkpower Pro 750W
Samsung SSD 850 Pro 256GB | Corsair Obsidian 800D
Custom Water Cooled

Permalänk
Medlem
Skrivet av voro12:

Profil-->Inställningar-->Signatur

Tack!

Visa signatur

CPU: i5 3570k@4.2GHZ CPU kylare: Hyper 212+ med 2st Scythe GentleTyphoon 1850rpm GPU: ASUS GTX 1060 Strix 6GB MOBO: Asrock z77 Extreme4 PSU: Corsair HX650W 80+Gold RAM: Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz Låda: Fractal Design Arc

Permalänk
Medlem

Jag tycker att den mest irriterande är när man ska hopp över något staket osv. Så kommer man inte över man gör hopprörelsen men man kommer inte över på första försöket men funkar oftast på andra. :(. Jag har lagt ut över 600 kr på det här spelet (har köpt två) och ändå kan jag ej spela utan massa bugs och liknande, fy fan DICE säger jag bara.

Permalänk

När man spelar med vänner i samma platoon och samma klantag ändå blir uppdelade på servern när den försöker balansera.

Permalänk
Avstängd

Håller med dem flesta om att RPG ska endast användas till fordon , blir så sjukt förbannad när man blir dödad av en sån bara för att nån är för dålig för att ta mig med ett riktigt vapen.
Dock det med att snipers campar kan ni ju kasta i sjön, snipers är ingen klass som springer runt o letar efter en up-close combat , det skulle inte funka , har testat det själv och det är ganska svårt.

En sak som jag stör mig mest på är att man inte kan göra egna servrar o spela mot varandra gratis Vi vill ju testa varandra på hur bra vi e inom platoonen

Alla kits har sin egna uppgift , det är ett lagspel , tänk lite

Visa signatur

NZXT Switch 810 | MSI Z77A-G45 | i7 3770K |Cooler Master Hyper 212 Plus | 8GB(2x4GB) 1600 MHz | Asus GeForce GTX 780 DC2 | Corsair CX750M

Permalänk
Medlem
Skrivet av kaya:

* Den extrema lagen, när jag spelar märker jag inte av mycket lag förutan när nån skjuter på mig, jag har tom hunnit hoppa in i en tank och vridit tornet 90 gradar innan jag blev dödad av en ak, sjuk lag.
* Ficklampa som bländar en i dagsljus.
* Lag
* Man måste hoppa över skräp som är 5 cm högt.
* Ficklampor
* Lag
* Folk som inte byter lag när det är 10 v 5.
* Ficklampor
* Lag
* Hur jävla svårt kan det egentligen vara för spelet att komma ihåg vilken set up jag har på mina vapen?
* Ficklampor
* Lag
* När man blir dödad precis efter spawn, man hinner inte göra nått.
* Ficklampor
* Lag
* Att Dice ljög om att dom skulle göra ett spel för PC

Jag har inte fattat vad folk menar med att bf3 inte är för PC, kan du förklara?

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR!

"I'm not completely worthless,I can be used as a bad example!"

Permalänk
Medlem

Det här med att man inte ser ping i pågående MP.
Är det ett erkänt fel?
Dvs kommer Dice att fixa det?

Permalänk

felpost

Visa signatur

i5 2300
8 GB 1333
XFX HD 6870 1 GB
Cooler master silent pro 500w
Cooler master 690 II