Var är fartygen och ubåtarna i BF3?

Permalänk
Medlem
Skrivet av superdupernemo:

Jag tänker på banan Irongator i bf2 special forces..
Bra tanke, men det var aldrig en jämn match på den banan för mig.. ;/

Om jag fick förklara bana med ett ord skulle det vara kaos. Någon annan som har en annorlunda erfarenhet?

http://forum.i3d.net/attachments/modifications-bf2/943143591d...

Det skulle vara sjukt kul om dom gjorde remake på denna. Totalt jävla ös på den här banan (aka kaos)

Visa signatur

“Problems that remain persistently insoluble should always be suspected as questions asked in the wrong way.” ― Alan W. Watts

Permalänk
Skrivet av CyberVillain:

Du kan ju inte kalla pappret till glas i cockpit på Scout helis för OP iaf, fan vad man blir skjuten genom cockpit efter patch, det är heller inte så mycket man kan göra åt det, ingen bra balansering mao.

Nu skrev jag ju: "Nu hoppas jag bara att dom inte faller i samma fälla som i BF2 och gör flyget allt för OP. " Så nej, jag säger inte att dom har gjort fly OP bara att för varje patch som kommer blir fly starkare på bekostnad av inf.

Permalänk
Medlem

Jag väntar på MOH warfighter i allafall.

Visa signatur

ROG

Permalänk
Medlem
Skrivet av HAIDERRR:

Jag väntar på MOH warfighter i allafall.

Kände du för att propagera lite för medal of honor i en BF3 tråd eller ?

Det jag ser som fel är att många alltid argumenterar med verklighet vs spel. Och ärlig talat. Det är bara dumt och sånt har jag undvikit att yttra mig om i lång tid nu. Men men ! Kör på om ni tycker såna argument är logiskt.

Borde fartygen och ubåtarna finnas i BF3 ? Nej. Jag vill inte se folk som en-mans-kör stora attack fartyg med enorma kanoner och bombar sönder wake island. Jag Vill inte se folk som kan solo (köra?) runt med en "nuclear submarine" och skjuta sönder hangar fartyg och skjuta iväg mål sökande missiler.

Permalänk
Medlem
Skrivet av _NsMs_:

Va? Lyckas man göra "360c HS!!" med en sniper i bf3 har man riktigt tur, och så har man inte riktigt förstått vad spelet går ut på. Och sks och M98 är ju två helt olika snipers, jag förstår inte varför du tog med dem. Tycker du att de är op? Ingen av dem oneshottar om man inte får headshot, och på range så tar det fyra skott med sks för att döda. Sen är det konstigt med procent i bf3. 90% kör sniper, 50% campar i spawnet med mortar och 90% till kör usas12 frag. Hur många procent finns det?

Skillnaden mellan CoD är att banorna är större, vapnen har realistisk rekyl, spread och bulletdrop så att en smg inte kan döda folk på 100m avstånd, fordon, destruction, osv. Jag säger som en annan redan har gjort, den ända likheten är att man har ett vapen och skjuter folk.

EDIT: Till er som vill ha havsslag och skepp, håll tummarna för 2143

Jag är tydligen inte den enda som tror på 2143!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kinekin:

Exakt, den spawnar i badkaret på andra våningen.

det jäklar du hade varit nåt de hahaha

Visa signatur

Chassi: Enthoo EVOLV mATX Moderkort: MSI M75A-E33 CPU: i5 3570K 4.4GHz Kylare: Corsair H75(P&P) Nätagg: FD Newton R2, 650W RAM:Corsair Vengence 16GB GPU: EVGA SSC ACX GTX 970 SSD: Japp Tangentbord: Gigabyte Aivia Ghost (röda brytare) Mus: QPAD 5K Ljud: Turtlebeach Earforce
OS: Win 10 pro Mobil: Motorola G5 Plus.